Home / Divat / Új divathóbort Japánban: vámpírfogak

Új divathóbort Japánban: vámpírfogak

A japánok eddig is híresek voltak kissé bizarr szépészeti eszközeikről és beavatkozásaikról, azonban most valóban túllépték azt a bizonyos határt.

 

Úgy tűnik, a vámpírfilmek és könyvek egyre inkább kezdik megfertőzni a divatot. Eddig csupán az öltözködésben és a sminkelésben mutatkozott meg, most azonban már komolyabb beavatkozásra is készteti az embereket.

Vagyis pontosabban a fiatal japán lányokat, akik mostanában vámpírfogakat csináltatnak jó pénzért maguknak. Az egész hóbortot egyik kedvenc popcsapatuk, az AKB48 énekesnője indította el, aki hegyes szemfogakat készítettet magának, és azóta tinilányok ezrei vetik alá magukat ilyesfajta kezelésnek, melynek során hegyes porcelán toldást kapnak.

 

Bár a legtöbb országban pont hogy meg akarnak szabadulni a szabálytalan fogaktól, Japánban akár 120 ezer forintot is kiadnak érte, mivel úgy gondolják, aranyos és pajkos megjelenést kölcsönöz. Az eljárás népszerűségét mutatja, hogy már van is egy olyan popbanda, melynek összes tagja vámpírfogakkal nyomul, ráadásul a nevüket is eme fogászati kezelés után kapták (TYB48: tsuke-yaeba48), ami valószínűleg nem kevés plusz munkát adott az ottani fogorvosoknak.

A szakemberek szerint teljesen veszélytelen ez a fogtoldás, és ha valaki esetleg megunja, az is megoldható, hogy megszabaduljon tőle- természetesen ugyanazon az áron, mint amennyi a felrakás volt.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...