Home / Divat / Turbánok- a nyár top kiegészítői

Turbánok- a nyár top kiegészítői

A keleti stílus már évek óta megfertőzte a divatot: a keleti motívumok, keleti anyagok, keleti trendek mindent letaszítottak a trónról, és ez idén se fog változni sem a ruházkodás, sem pedig a kiegészítők terén. Sőt a tavaly is már stílusosnak számító turbánok most nyáron még nagyobb népszerűségnek fognak örvendeni, mint valaha!

Igaz, több féle fejfedő is divatos az idén, mégis a turbánok sokkal eredetibb megjelenést kölcsönöznek, mint például a szintén keresett kalapok. Sok divattervező – Prada, Armani, Miu Miu- nyúlt ehhez a kiegészítőhöz, hogy elkerüljék az egyszerűséget, az általánosságot, és a fejfedőket egy következő szintre emelhessék.

Egy divatos turbánnal biztosan nem maradunk észrevétlenek, segítségével könnyedén felkelthetjük mások figyelmét, mivel akármennyire is népszerű, sokan mégse éreznek elég bátorságot ahhoz, hogy az utcára kimerészkedjenek benne. Pedig ez nagy hiba, hisz’ a lényeg az, hogy kilépjünk a komfort zónából, és kipróbáljunk valami újat, valami merészet, amivel nem találkozhatunk minden utcasarkon. Igaz, a turbánok ki-be járkálnak a divatban, viszont ezúttal a tervezők olyan modelleket alkottak, melyeket nem lehet egyszerűen elfelejteni, így biztos, hogy még évekig a fejfedők királynői lesznek.

Alkalmi viselet

Az eddigiekben inkább alkalmi viseletnek számított, viszont a legújabb trend arra ösztönöz minket, hogy vetkőzzük le a gátlásainkat, legyünk bevállalósabbak, és bátran viseljük a hétköznapokon is. Ezáltal igazán különlegessé, valamint modernné tehetjük megjelenésünket, csak tudnunk kell megfelelő magabiztossággal hordani!

Meglehet, hogy valakinek az ízlésvilága ennél jóval visszafogottabb, viszont ők se keseredjenek el, ugyanis számtalan variáció áll rendelkezésünkre, így a romantikusabb stílus képviselői is biztosan megtalálhatják a számukra tökéletes darabot, így egyszerre lehetnek szolidak is és egyediek. Ebben az esetben az óriási turbánok helyett válasszunk kisebb méretűt, sőt több tervező kollekciójában olyanok is találhatók, melyek inkább egy vastagabb fejpántra emlékeztetnek.

Amire turbán viselésénél mindenképp figyelni kell, az az, hogy az arc tökéletesen sminkben pompázzon– az alapos alapozást is beleértve-, ugyanis a figyelem egyből oda terelődik. A legjobb, ha a szemünket hangsúlyozzuk a szánk helyett, a füstös, szürkés macskaszem például tökéletes ehhez a magabiztos stílushoz, de ha színben harmonizáló szemhéjpúdert választunk, azzal sem lőhetünk félre!

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...