Home / Divat / Top 5 utcai ruha az őszre

Top 5 utcai ruha az őszre

Most, hogy lassan magunk mögött hagyjuk a nyarat, ideje melegebb, mégis divatos ruhakreációkat beszereznünk. Lássuk, melyek azok az alapdarabok, melyekben igazán trendik lehetünk a hűvösebb hónapokban!

 

Sokan úgy gondolják, hogy csakis a kánikulában, a sokat mutató ruhákban lehetünk szexisek és divatosak. Pedig ha a megfelelő darabokat kreatívan tudjuk egymással párosítani, akkor ugyanolyan lehengerlőekké válhatunk, mint ha egy extra mini szoknyában hódítanánk.

 

Diáklányos harisnya

 

A diáklányos stílus igazán szexis, mégis bohókás viselet, viszont ez a két stílus tökéletes szimbiózist tud alkotni. Az, hogy mégis melyik hatást szeretnénk, hogy előtérbe kerüljön, az függ a cipőválasztástól, valamint attól, hogy a harisnya – vagyis a hosszú zokni- meddig ér. Általánosságban elmondható, minél hosszabb, annál nőiesebb, míg a vádlit súroló inkább kislányos hatást eredményez. Magassarkú cipővel, rövid, rakott szoknyával, valamint egy csinos blézerrel tökéletes választás szinte minden alkalomra.

 

 

Megkötős, egyenes szabásvonalú kabátok

 

Ősszel az átmeneti kabátok szezonját élünk, és ezek közül a legdivatosabbak a feneket is eltakaró, derékon megkötős darabok. Színek tekintetében nyugodtan lehetünk elrugaszkodottabbak, mivel igen nagy népszerűségnek örvendenek az élénk, feltűnő kreációk, mint például a piros, vagy eper árnyalatban pompázók.

 

 

Mintás cicanadrágok

 

A hűvösebb időszakokban előtérbe kerülnek a kényelmes cicanadrágok, melyek pár éve inkább csak feketében volt trendi, ámde most bátran válasszunk extravagáns, mintás darabokat, mellyel feldobhatjuk egész megjelenésünket. Fontos azonban, hogy visszafogottabb kreációkkal párosítsuk, nehogy túl merész hatást érjünk el vele. Egy szolid, egyszínű felsőrésszel viszont tökéletes külsőt kölcsönöz.

 

 

Szőrös mellények

 

A szőrme hatalmas trend lesz az ősztől. Amennyiben mellényként választjuk, remek átmeneti szerelésre tehetünk szert, mivel igaz, melegít, de mivel ujjal szabadon vannak, mégis könnyedebb, mint egy vastag pulóver. Bármennyire is divatosak az élénk színek, ezeket a darabok, ha lehet, inkább fekete, barna, esetleg krémes árnyalatban szerezzük be, így több ruhával kombinálhatjuk!

 

 

Kapucni+sál

 

Tökéletes two in one kreáció az a sál, amit ha szeretnénk, a fejünk tetejére is húzhatunk. A különleges kialakításának köszönhetően használhatjuk egyszerű nyakmelegítőként is, de ha hirtelen szeles, esős idő csap le ránk, azonnal a fejünkre tudjuk húzni és élvezhetjük az újonnan ránk kerülő kötött sapkánkat!

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...