Home / Divat / Thomas Sabo-kollekciók

Thomas Sabo-kollekciók

A játékos csábítás ékszerei

A divat szabadsága és bámulatosan színes palettája lehetővé teszi, hogy ékszerekkel, kiegészítőkkel is megfogalmazzuk aktuális hangulatainkat, érzelmeinket. A Thomas Sabo-kollekciók rendkívül sokrétű és csillogó terepet biztosítanak ehhez.
Minden alkalomhoz létezik megfelelő ékszer, legyen az egy randevú vagy akár egy rockkoncert. Ez a gondolat indíthatta el a Thomas Sabo-ékszerek megalkotását is 1984-ben, amikor a névadó-tulajdonos elkészítette első sterling ezüst ékszereit. A magas minőségi igénnyel előállított, egyedi dizájnnal rendelkező alkotások azonnal sikert arattak. „Ennek egyik titka, hogy a kollekciók mindig diktálják a trendet, nem megfelelnek neki” – mondja Petró Gyuláné Ági, aki a márka egyik magyarországi képviselője.

A Thomas Sabo igazi ismertségét 2006 hozta meg, amikor kijött a Charm Club kollekció, elindítva az ékszerviselés olyan új, egyedi értelmezését, amelyet azóta is a Thomas Sabo névvel kötnek össze. A kis függő medálok egy kis karabiner segítségével egyenként és tömegben is felfűzhetőek az erre a célra kialakított nyakláncokra, karkötőkre vagy fülbevalókra. A medálok motívumai a legkülönbözőbb területekhez kapcsolódnak. Mára már több mint 450 fajta érhető el, gyakorlatilag szinte végtelen számú lehetőséget biztosítva arra, hogy egyedi összeállításokat készítsünk és viseljünk. A különböző kollekciókat egyébként is úgy tervezik, hogy kapcsolódjanak egymáshoz, és így kombinálhatók legyenek.

Több mint ékszer: szenvedély

A Thomas Sabo-kollekcióknak könnyű rabul esni. „Az évente kétszer új ékszerekkel jelentkező márka a különlegességekre odafigyelő közönségnek számos meglepetést garantál” – teszi hozzá Ági. Az aprólékos kidolgozású, kiváló minőségű anyagokból összeállított kollekciókban találunk csábítóan csillogó, időnként színezett cirkónia köveket, klasszikus édesvízi, tenyésztett gyöngyöt, rózsakvarcot, onixot. Aki egyszer kapott vagy vett ilyen ékszert, az gyűjtővé válik, hiszen a később egyedileg rendezhető és alakítható kreatív megoldásoknak köszönhetően mindig újabb és újabb medálokra vágyik.

Csillogás a testnek és a léleknek

A Thomas Sabo nem csak a fiataloknak kedves márka. Sterling Silver és Classic vonalainak köszönhetően az idősebb, elegenciára adó közönség is megtalálja kínálatában azt, amit keres. A nagyobb, hangsúlyosabb ékszereket magukba foglaló kollekciók természetesen szintén variácós lehetőségeket biztosítanak a harmonikus megjelenéshez. A Rebel családban pedig azokat a vagányabb, unisex kreációkat találjuk, amelyektől nem áll távol némi lázadás, sportos lazaság.
A Sabo legújabb, Glam & Soul ékszerkollekcióját – ahogy a korábbiakban is néhányat – a zene inspirált. A fekete-ezüst, áttört mintázatú kombinációkban készült különlegességek a márka múltját és történetét foglalják össze, így tisztelegve a legsikeresebb kreációik előtt.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...