Home / Best of / Telefonáljon a kesztyűjén keresztül

Telefonáljon a kesztyűjén keresztül

Bár még mindig hatalmas biznisz a mobiltelefonok gyártása, ám nemrégiben megjelent egy sokkal praktikusabb és divatosabb eszköz: a telefon kesztyű!

Az ötlet Sean Miles tervező fejéből pattant ki, aki úgy gondolta, mennyivel könnyebb lenne, ha hívásainkhoz nem kéne a mobiltelefont a kezünkbe venni, ezért megalkotta azt a kesztyűt, melynek segítségével könnyen tudunk kommunikálni másokkal, miközben a hidegebb időkben a kezünk sem fagy le. A tervet az O2 Recycling-gel karöltve alkotta meg, nem titkoltan többek között azzal a célból, hogy felhívják az emberek figyelmét, hogy napjainkban egyedül az Egyesült Királyságban közel 70 millió használaton kívüli mobil hever szanaszét!

Ez a James Bond kütyüre emlékeztető kesztyű Bluetooth-on keresztül könnyen hozzá tud kapcsolódni a táskában, vagy a zsebben fekvő telefonkészülékhez, és a beépített hangszórók segítségével ugyanazt az élményt és hangzást tudja nyújtani, mint a hagyományos mobilok. Persze Miles és az O2 Recycling „csupán” a technikai megvalósításért felelnek, maguk a darabok Miu Miu, valamint Pineider munkáját dicséri.

A „Talk to the hand” névre keresztelt kreációt jelenleg rózsaszín, sárga, illetve barna színekben lehet megvásárolni, potom 1000 fontért, azaz közel  351.510 Ft-ért.  Először egy, júliusban megrendezésre kerülő brit rendezvényen lehet majd hozzájutni, azonban Miles úgy tervezi, később nyitni fog a szélesebb közönség felé is.

Tekintse meg

Lányos apák

Lányos apák 10 parancsolata, mondanom se kell, hogy röhögőgörcs

1. A leány gyermek élete végéig szűz marad, akkor is, ha felnőtt korában családot alapít. ...