Home / Divat / Táska baguette-rajongóknak

Táska baguette-rajongóknak

Megalkották az első olyan táskát, ami nem csak divatos, de a hosszú baguette is könnyen belefér benne!

 

Ha szereti a francia életérzést, és napjait el sem tudja képzelni egy kis ropogós baguette  nélkül, akkor ezt a  kiegészítőt önnek találták ki! A hosszú pékárukat hazacipelni ez idáig sokszor kész rémálom volt, mivel a bevásárló szatyrokat nem erre tervezték, így viszonylag sok rész kilógott az illatozó kenyérféléből. Ennek következtében pedig jobb esetben csak csipegettük belőle a hazaúton, rossz esetben pedig reggelink kiszambázott a helyéről, egyenesen a földre. Persze külön, kézben is módunkban állna cipelni, azonban ez nem a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás.

A CYAN nevű ukrán cég épp ezért alkotta meg egyedülálló baguette táskáját, amelybe könnyen és egyszerűen tudjuk szállítani ezt a pékárut. A kreatív mód Baguette Bag-nek keresztelt, 100 %-ból pamutból készült kreáció barna, sárga, zöld, illetve szürke színben kapható, melyet állítható pánttal a hátunkra, vállankra tudjuk helyezni, így kezeink szabadon maradhatnak. Maga a táska természetesen baguette formájú, és cipzárral ellátott, tehát biztosan nem fog kiesni belőle, ráadásul még a hőt is meg tudja tartani.

A CYAN a Wowcracy-n keresztül hirdetik, ami egy előrendelő online divat közösség. Lényege, hogy a tervezők itt bemutatják termékeiket, ahol a potenciális vevők felajánlanak egy bizonyos összeget, hogy a cég megkezdhesse a nagyüzemi előállítást, és a pénzt csakis akkor veszik le a kártyáról, amikor már összegyűlt elég megrendelés. Ebben az esetben ez minimum 100 darab, tehát  csakis akkor lesz majd a nagyközönség számára is elérhető ez a kreáció, ha ennyien be szeretnék szerezni a Baguette Bag-et.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...