Home / Divat / Szépségtippek álláskereséshez

Szépségtippek álláskereséshez

Akárki akármit mond, a külső igenis számít. Amikor az ember lánya állást keres, muszáj ápoltnak, bizallomgerjesztőnek tűnni. Íme öt tuti tipp, hogy magabiztos és meggyőző lehess az állásinterjún!

 

Forrás: williamsprimarycare.co.uk
Forrás: williamsprimarycare.co.uk

Haj

Kerüld a drámai frizurákat. Legyen rendezett, de ne túl bonyolult, ne látsszon rajta, hogy órákig készültél. A legfontosabb azonban, hogy frissen, vagy nem rég vágott, divatos, de nem túl trendi legyen a hajad.

Bőr

Ha épp most jöttél meg a nyaralásból, akkor valószínűleg nem is kell neked ez az állás. Csinálj gyorsan egy arcradírt, tegyél fel egy tápláló pakolást, alapozz egy kicsit. Ne legyen fénylő a bőröd, vagy hámlástól fura.

Ruházat

Öltözz fel rendesen. Nem kell ünneplőbe vágni magad, de a farmarsortodat és a flip-flop papucsod inkább hagyd a szekrényben. Egy sötét kosztümöt azért nyugodtan feldobhatsz egy színes tűsarkúval, vagy a nyári ruhádat megszelidítheted egy fekete blézerrel. A ruha a legfontosabb a megjelenésedben, mert sok mindent árul el rólad.

Mosoly

Ha a szem a lélek tükre, a mosoly a csillogása. Mosolyogj, bármi is történjen. Savanyú Juliskákkal senki nem akar dolgozni. Magabiztosságot, kedvességet sugároz.

Tökéletes smink

Nyilván nem minden helyre ugyanaz az állásinterjús smink illik. Itt van néhány tipp ahhoz, hogy mit akarsz üzenni magadról.

“Kezdő vagyok, de lelkes, és nyitott a világra”

Bájos hajfonatok, pasztell színek, visszafogott smink.

“Megbízható vagyok, precíz és visszafogott”

Ehhez hivatalos smink ilik. Kevés szín, csak barna, vagy fekete, francia manikűr, vagy valamilyen szerény, nem hivalkodó bordó.

“Ide nekem az oroszlánt is”

Merészebb színek, egy élénk szemhélytus, egy vagányabb szájfény, színesebb körömlakk. A bátorságról uralkodnak, csak vigyázz, hogy ne vidd túlzásba. Nem partizni mész, hanem állásinterjúra.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...