Home / Divat / Szörnyű esküvői cipők az UGG-tól

Szörnyű esküvői cipők az UGG-tól

A híres Ausztrál divatmárka nemrégiben piacra dobta esküvői “cipőcsodáit”. Kíváncsiak vagyunk, vajon melyik menyasszony szeretné ezeket viselni élete nagy napján…

 

Jimmy Choo, Manolo Blahnik, Christian Louboutin – néhány név, kiknek esküvői cipőiért nők milliói ölnének. Most viszont konkurenciára találtak az ausztrál UGG márka személyében, aki megalkotta első menyasszonyi kreációját „I do” fantázianévvel.

 

Egy UGG csizma télen az egyik legnépszerűbb választásnak bizonyulnak: meleg és kényelmes, amiben akár órákig gyalogolhatunk, nem fájdul meg benne a lábunk. Talán ez az elképzelés indította be a márka tervezőinek fantáziáját, mivel bizonyára le akarták venni a terhet a menyasszonyok válláról, hogy életük nagy napja még véletlenül se a fájó végtagokról szóljon.

 

 

A szándékot mindenesetre díjazzuk, de nem tudunk szó nélkül elmenni ezek mellett az esküvői cipők mellett. Még talán az Alaszkán tartott, szabadtéri szertartáson elnézzük ezt a lábbeli választást, de más esetben meghökkenésre adnak okot ezek a nőiesnek és kecsesnek egyáltalán nem mondható modellek. Igaz, strasszokkal, flitterekkel és csillogó kövekkel megpróbálták menteni a menthetőt, de igyekezetük így is kudarcba fulladt, és kemény kritikákkal illették az Ugg esküvői cipőit.

 

A kollekció 3 kreációból áll: flitteres és gyöngyházfényű csizmából, valamint egy pelyhes flip-flopból! Természetesen mindegyik darab törtfehér színű, míg talpuk pasztell kék árnyalatban pompázik. Persze egyre inkább elterjedőben vannak a rendhagyó esküvői ruhák, (például a fekete, vagy bordó színűek), viszont sokak szerint ez már túl sok, még akkor is, ha a kényelmesebb kreációkat részesítjük előnyben. Lehet, hogy ezekben akár az egész éjszakát végig tudnánk táncolni, de az már más kérdés, hogy mennyire lenne higiénikus egy bélelt csizmában ropni…

 

 

Egyelőre úgy néz ki, Magyarországon nem lehet majd kapni belőlük –szerencsére-,  ha  pedig mindenképp ilyen lábbeliben szeretnénk kimondani a boldogító igent, kénytelenek leszünk Angliába utazni, hogy megkaparinthassuk ezeket az UGG darabokat.

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...