Home / Divat / Royal Diamonds Ékszerház

Royal Diamonds Ékszerház

Értékteremtő csillogás, időtálló szépség

Aki rajong a párizsi, milánói, firenzei ékszerszalonok hangulatáért, örömmel fogja felkeresni a Royal Diamonds Ékszerház Dalszínház utcai birodalmát. Az elegáns környezet nemcsak időtálló, értékes szépségeket, hanem a tulajdonosok kulturális missziójának köszönhetően páratlan társasági élményeket is kínál.
Az a családi vállalkozás, amelynek legfiatalabb ékköve 2009 novembere óta az Operaház királyi lépcsőjével szemben található, több mint húsz éve foglalkozik sikeresen ékszerkereskedéssel. Első üzletük a Pozsonyi úton ma is működő Lauli szalon volt. Itt tervezték el, hogy Magyarországon is meghonosítják a világszínvonalú drágaköves, kézi készítésű ékszerek szalonrendszerű bemutatását, melyben ezt az élményt a kultúrával, a zenével, a minőségi társasági élettel és prémium brandek premierjével kötik össze.


A gondolatot pedig tett követte, így találták meg a tökéletes helyszínt az exkluzív és diszkrét hangulatot garantáló Dalszínház utcában. A finoman elegáns, háromszintes enteriőr teljes kialakítása Rónai Alexandra munkáját dicséri, szintén az ő tervei alapján készültek a bútorok Olaszországban. A tükrök Dél-Franciaországból érkeztek, míg a fények pompáját a schönbrunni kastély számára is csillárokat készítő bécsi csillárosmester ide tervezett remekművei csempészik a szalonba.
A hazai és nemzetközi viszonylatban is egyedülálló környezetben sajátos koncepció valósul meg. „Nálunk meghatározó az exkluzivitás, a minőség és a nagyon magas színvonal” – mondja Rónai Gábor, a Royal Diamonds Ékszerház marketingigazgatója. Az ékszerek mindegyike kézzel készített, egyedi darab. Akadnak világhírű olasz ékszerkészítő manufaktúrákból származó különlegességek – Maria Gaspari, Mariani, Molina –, illetve Rónai Alexandra tervezte, lebilincselő szépségű darabok is. A magyar tervezőnő kiváló ízlését és tehetségét sok ügyfél kifejezetten igényli, hiszen a szalon szolgáltatásai közé tartozik, hogy a vásárlók a saját elképzeléseiket is megjeleníthetik az ékszerekben. Ekkor Alexandrával közösen dolgozzák, illetve választják ki azt az ékszert, amely maradéktalanul megfelel az elképzeléseknek.


És ha már drágakövekről van szó, a Royal ritkaságai között a vitrinekben a gyémánt mellett a rubin, a zafír, a smaragd, a turmalin, az opál, az akvamarin is feltűnik. Ez a gazdag, színes drágakőkínálat Európában is csak elvétve érhető el. A szalon specialitásai közé tartoznak még a befektetési kategóriájú ékszerek. Rónai Gábor kiemeli, hogy ezekkel is rendkívül jó ár-érték arányt tudnak garantálni. Olyan ékszereket kínálnak ugyanis megvásárlásra, amelyek még a jelen gazdasági helyzetben is növelni tudják az értéküket, mind közép-, mind hosszú távon.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...