Home / Divat / Pierre Lang divatékszerei

Pierre Lang divatékszerei

Finomak, szép metszésűek, elegánsak és egyediek. Pierre Lang frissességet sugárzó divatékszerei megbabonáznak. A felsőkategóriás bécsi ékszergyártócég a legmagasabb minőségi igényeknek megfelelő ékszerkollekciókkal kápráztatja el a hölgyeket.

A márka magyarországi forgalmazója, Czingelová Klaudia 2008 novemberében találkozott először Pierre Lang remekműveivel. „Szerelem volt első látásra – mondja. – Sokoldalú, számos különlegesen kreatív részletet magába foglaló ékszerek ezek, amelyek között kivétel nélkül minden hölgy megtalálja a személyiségét tükröző darabot.” A jól kombinálható és variálható ékszerek egy része egészen egyszerű, alapszínekkel, kellemesen letisztult formákkal, ám akadnak tervezői bravúrral exkluzív formába álmodott, elegánsabb darabok is.

Ékszerek egyéniségeknek

A bécsi központban dolgozó tervezőcsapat munkametódusa is egyedülálló. Ékszereiket úgy tervezik, hogy elképzelnek egy-egy női típust, a szépségét, a személyiségét, és neki készítik az ékszereket. Hisznek abban, hogy az így életre hívott ékszerek megtalálják a viselőiket. Természetesen az egyedi megoldásokat, az igényességet és az exkluzivitást kedvelő magyar piacon is nagy sikerük van a pazar osztrák designer ékszereknek. A siker titka a márka minősége mellett a személyközpontú értékesítés. Az eladást képzett tanácsadó hölgyek végzik, Pierre Lang munkatársai ugyanis tisztában vannak azzal, hogy ahogy ruhában sem áll jól mindenkinek minden, úgy az ékszerben is meg lehet találni a megfelelőt, a személyre szabottat.

A hölgyek pedig bátran viselik a szezon kedvenc darabjait. Most a figyelemfelkeltő nagy láncoktól, gyűrűktől a nem harsányan divatkövető – divatérzékeny, ám mégis konzervatívabb – stílusú darabokig minden javasolt. Pierre Lang tervezői a nagyobb divatheteken látottakból merítenek inspirációt, illetve a természet szépségeit örökítik meg az ékszereikben. Nagyon különlegesek a mostani kollekcióban a virágformák, amelyek – mint például a mákvirág vagy a tukán – ragyogó színekben készülnek.

Bőrbarát remekművek akár Naomi Campbelltől

Pierre Lang elegáns középúton tartja a szín, a szépség és a kreativitás kombinációját. Az egy évben két kollekcióval jelentkező osztrák ékszercég időnként vendégtervezőket is felkér közös munkára. Így volt már együttműködés Naomi Campbell-lel, jelenleg pedig Boris Becker felesége készít kollekciót. A galvanizált, két év garanciával ellátott remekművek a munkafolyamatok során 80%-ban ékszerművesek kézimunkáját dicsérik Az ékszerek antiallergének, nem tartalmaznak nikkelt, így a fémallergiások is bátran viselhetik. Egyedülálló módon Pierre Lang lehetőséget biztosít arra, hogy ha mégis bőrbántalmak jelentkeznének az ékszerek viselésétől, akkor a vásárlók visszavihessék az ékszereket. Ám erre még nem volt példa.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...