Home / Divat / Papírzacskó, mint menő kiegészítő?

Papírzacskó, mint menő kiegészítő?

A papírzacskókról általában nem a divatos és a menő jelzők jutnak az emberek eszébe. Éppen ezért övezi óriási érdeklődés – és felháborodás- Jil Sander legújabb táskáját, amit nemes egyszerűséggel egy használt papírzacskóról mintázott. És az ötletnél nagyobb visszhangot már csak a kiegészítő ára keltett…

Még mielőtt bárki is azt hinné, hogy a neves tervező legalább annyi luxust belecsempészett a kreációjába, hogy bőrből készítette, el kell mondanunk, hogy bizony 100 százalékig papírból áll a táska, amit egy speciális anyaggal vontak be, hogy tovább tartson, mint egy egyszerű zacskó. Jil Sander persze megmaradt a rá jellemző minimalista stílusnál, így az oldalsó részén lévő diszkrét varrás, valamint a divatház logóján kívül más nem is díszíti ezt a különlegességet.

A divatkritikusok körében persze nagy felháborodást keltett a Vasari névre keresztelt kiegészítő, mivel szerintük ez a táska színvonal alatti, ráadásul fantáziátlan. Bár ebben nem feltétlenül értünk egyet, főleg azért, mert mióta piacra dobták, óriási sikere van, és csak úgy kapkodnak utána- ráadásul annak ellenére, hogy eredetileg férfiaknak készült, számos hölgy is kedvet kapott hozzá, hogy beszerezze a 185 fontot érő papírzacskót.

Azt nem értjük lényében mi kerül ennyibe rajta, ugyanis se nem használnak méregdrága anyagokat benne, se nem néz ki jól, sőt, messziről nem is lehetne megkülönböztetni egy egyszerű uzsonnás zacskótól. Bár aki kedvet érez ahhoz, hogy közel 64.000 Ft-ért vásároljon magának egy ilyen darabot, az az interneten keresztül bármikor megteheti, azonban ha ez túl extrém lenne, akkor szerencsére ugyanezt bőrből is beszerezhetjük.

Esetleg ha csak az árát kifogásoljuk, akkor egy átlagos papírzacskót is vehetünk 25 forintért…

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...