Home / Divat / Náray 2012

Náray 2012

A rafinált elegancia nagymestere

A magyar divat egyik legismertebb és legelismertebb nagykövete. Számos televíziós produkció, tévés személyiség tanácsadója, öltöztetője, a stílusérzék és kifinomult ízlés diplomatája. Visszafogott, szelíd személye és ruháinak ikonikus vonalai a harmónia édes ragyogásával ajándékozzák meg a kreációkat viselő hölgyeket.
Világos, letisztult formák és klasszikus elegancia fogadja azokat, akik az Operaház melletti üzletbe betérnek. A belvárosi szalon hűen tükrözi Náray Tamásnak a női szépség szolgálatába állított maximalizmusát, mellyel magabiztosan kalauzolja vásárlóit a stílusok labirintusában. A hihetetlen érzékenységgel és egyéni látásmóddal megáldott tervező egyszerre tudja ötvözni a luxus minőségű anyagok pompáját az elkövetkező trendek divatszíneivel és az egyedi szabásvonalakkal.


A harmónia luxusa

Náray Tamás sokoldalúságát és tapasztalatát bizonyítja, hogy éppolyan szívesen fordulnak hozzá öltözködési tanácsért üzletasszonyok, mint a társasági élet kedvelt szereplői. Modelljeit örömmel viseli minden korosztály. Legutóbbi kollekciójának arca Ördög Nóra volt, aki utánozhatatlan természetességgel tudja hordani Tamás kreációit. Személye megtestesíti azt az ars poeticát, mely szerint minden nőnek szüksége van a figyelemre, a törődésre, hogy kibontakoztathassa belső szépségét, harmóniáját. A tervező szalonjában a hangsúlyokat is arra tolta, ahol szerinte a legnagyobb szükség van megerősítésre: a kecsesebb üzleti rész mellett hatalmas, „szobányi” próbafülke fogadja az érdeklődőket, és szakértő tanácsadók segítik a ruhaválasztás sokszor érzelmileg is megterhelő vagy éppen felszabadító folyamatát.


Stílus és lendület a hétköznapokra is

Náray Tamás 2012-es tavasz-nyári kollekciójában csodálatosan ötvözi a szerény eleganciát a finom, ám sajátosan extravagáns luxussal. Ebben a szezonban ugyanis a klasszikus, alapdaraboknak számító fekete-fehér szettek mellett a Náray-kollekcióktól nem idegen, ám mégis szokatlanul ropogós piros, erőteljes pink, sárga, narancs és mandarin árnyalatok is uralkodnak. A negyvenes-ötvenes évek világát felidéző repkedő szabásvonalak, anyagok remekül hangsúlyozzák ezeket a különleges, nem túl harsány, ám mégis frissítő színeket.
A szupernőies vonalvezetésnek köszönhetően csipőtájékon bővülő vagy éppen sikkesen simuló ceruzaszoknyával még karcsúbb sziluettet kölcsönző kosztümök, szoknyák gyönyörűen hangsúlyozzák a test formáit, az összképet rafinált ujjakkal és gallérokkal téve még hangsúlyosabbá. A nők talán még sosem tűntek ilyen karcsúnak Náray-kollekciókban. A titok a tökéletes szabásvonalakban rejlik.
Az utcai viseletnek szánt, lazább eleganciát tükörző darabok stíluselemei szintén kikacsintanak a konfekcionista hétköznapokra. A lágyabb esésű anyagokkal, földszínekkel és melegebb pirosokkal operáló nadrágok, szoknyák és blúzok már anyagukban sem átlagosak, részleteiket tekintve pedig izgalmat csempésznek még a legszürkébbnek induló hétfőbe is.


Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...