Home / Divat / Napszemüveg trend 2012

Napszemüveg trend 2012

A nyári divatkellékek közül talán a napszemüveg az, ami leginkább fel tudja dobni kinézetünket. Lássuk, mely modellek a legtrendibbek ebben a szezonban!

 

A 2012-es napszemüveg trend mindennek nevezhető, csak szokványosnak nem. A tervezők ezúttal is feladták nekünk a leckét, mivel a legtöbb modell nem kifejezetten a hétköznapokra lett tervezve, bár a bevállalósabbak kedvükre válogathatnak az extrém darabok közül.

 

 Macskás napszemüvegek

 Pár éve újra divatba jöttek az elfeledett macskás napszemüvegek, és idén még nagyobb népszerűség övezi őket. Minél színesebb és feltűnőbb, annál jobb, és igazán nőies viseletnek számítanak. Velük biztosan nem maradunk észrevétlenek, ezért nem árt hozzájuk kellő magabiztosság! Jó oldala, hogy az összes arcformához passzol, és ha igazán divatosak szeretnénk lenni, válasszunk hozzá ’60-as éveket idéző ruhát, ezáltal teljesebb lehet az összhatás.

 

 

Mókás keretek

 Több neves tervező próbálja divatba hozni az érdekes formájú szemüvegkereteket több-kevesebb – bár szerencsére kevesebb- sikerrel. A szív, gyémánt, illetve a csillag alakú darabokat azoknak ajánljuk, akik kaphatóak egy kis mókázásra, és megbotránkoztatásra, viszont ha egy üzleti tárgyalásra megyünk, inkább szolidabb napszemüveget válasszunk!

 

Kerek formák

 John Lennon megirigyelhetné ezt az idei divatot, ugyanis hatalmas választékban kaphatóak a boltok polcain kerek napszemüvegek. A hippi stílusú darabok szintén a vagányabb, bevállalósabb nőknek állnak igazán jól, de vigyázat, nem minden arcformához illenek! Ha lehet, inkább az egyszerű, egyszínű modelleket válasszuk, mivel bármennyire is megtalálhatóak a színes, sőt, mintás szemüvegek, velük inkább nevetségessé, mint trendivé válunk!

 

 

 

Színek, színek, színek

 Ahogy a ruháknál, úgy a napszemüvegeknél is az élénk színek divatját éljük. A harsány árnyalatok leginkább a vastag, műanyag keretes modelleknél mutatnak a legjobban, sőt, még vagányabb, ha erős kontrasztot ad a lencsével (pl. fekete lencse piros, vagy fehér kerettel). Strandra és a hétköznapokra tökéletes választás!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...