Home / Divat / Most megmutatjuk, hogy készül a tökéletes cicaszem!

Most megmutatjuk, hogy készül a tökéletes cicaszem!

A hollywoodi filmekből mindig irigyled a hősnő tökéletes sminkjét? Nem érted, hogyan lehet egyetlen fekete vonaltól démoni tekintete a nőknek? Jól figyelj, eláruljuk a titkot, mert ezt minden nőnek tudnia kell!

Forrás: fashiondivadesign.com
Forrás: fashiondivadesign.com

Alapozd le a bőrödet, és egy tussal, vagy hegyes szemceruzával a szemgödrödtől a szemed sarkáig húzz egy kicsit szélesedő és lehetőleg egyenes vonalat. Ha nem sikerül, fülpiszkával javítsd, vagy ha nagyon béna lett, szed le és próbálkozz újra. Egyszerűbb, ha egy kicsit meghúzod a szemhéjad bőrét, hogy kifeszüljön. Ha idáig eljutottál, már nincs sok hátra, de most jön a lényeg. Ahhoz, hogy ne szomorú kutya, hanem szexi cica szemed legyen, felfelé ívelő véget kell neki húzni. A legtermészetesebb és legtökéletesebb vonalvezetéshez pedig a következőket tedd: kövesd az alsó szemhéjad ívét, mintha folytatódna tovább felfelé. Azért a halántékodig ne húzd, maximum egy centit hosszabbíts rajta. Ha ezzel is megvagy, már csak össze kell kötnöd a felsőt az alsóval, lehetőleg egy folytatólagos, egyenes vonallal, és “kiszínezni” a köztes részt. Violá! Gratulálunk, mostantól nagy betűs NŐ vagy!

beauty addicts

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...