Home / Divat / Milánó Budapesten

Milánó Budapesten

A Vincze Cipő stílusoázisa

Van, aki a spanyolra esküszik, más az olaszra, és van, aki az extravagáns német, svéd, dán modellekért lelkesedik. Abban azonban minden cipőfanatikus rokon, hogy a megfelelő modellért akár kontinensnyi távolságokat is megtesz. Vagy felkeresi a megfelelő üzletet Budapesten.

Vincze Erzsi, a közel húsz éve a szakmában dolgozó cipőszakértő-üzlettulajdonos egyedülálló kollekciót kínál igényes hölgyek számára. A modellek nagy része Olaszországból származik, a világ vezető cipőgyárainak legújabb modelljei, de találhatunk spanyol és osztrák cipőket is a polcokon. A kínálatban – amelyet magas minőség, sokoldalú és igényes anyaghasználat jellemez – erőteljesek a nőies formák.

Divattrendek, cipőbe sűrítve

Erzsi a legnagyobb műgonddal és maximális odafigyeléssel választja ki azokat a modelleket, amelyeket Budapestre hoz. A milánói divatheteken, illetve a nagyobb cipő- és bőrkiállításokon tájékozódik és rendeli meg a kínálatot. Hosszú évek tapasztalata hozzáértéssel és magabiztos ízléssel ruházta fel, így kiváló szemmel szortíroz, hiszen hatalmas a választék. „Amikor az üzletnek vásárolok, ugyanúgy válogatok, mintha magamnak venném a cipőket, kicsit érzelmi alapon is döntök, nem csak üzletileg.”
A törzsvásárlók egyre növekvő tábora igazolja, hogy Erzsi és az üzletben szintén komoly feladatokat vállaló leánya kiváló koncepciójával, erőteljes és egyedi vonalvezetésével az igényes hölgyek stílusoázisát teremtette meg.. Hogy mi a titok? Erzsébet szerint a szakértelem, a hitelesség és a figyelem, amellyel a vevők felé fordulnak. „Világszínvonalú modelleket tartunk, melyek nőiesek, nagyon magas minőségi elvárásoknak felelnek meg, és a legkiválóbb anyagokból készített exkluzív darabok.”

Színes anyagok, nőies formák

A 2012-es tavaszi-nyári cipőtrend nagy játékteret enged a hölgyeknek. A fazonok változatosak, a cipők színesek, de a kollekciók a finom árnyalatokban is bővelkednek, van lehetőség választani. „Nálunk a visszafogottabb, kevésbé hivalkodó modellek vannak jelen. Az új trendek megjelennek virágmintás formában, vagy néhány modellnél anyagában mintás elgondolásban.” A magas sarkak továbbra is nagyon divatosak, némelyik – az egyre kedveltebb és elfogadottabb platformos megoldásoknak köszönhetően – szinte már sokkolóan magas. Vannak viszont alacsonyabb sarkú újdonságok, illetve divatosak a vastagabb sarkú cipők, amelyek mellett természetesen a klasszikus tűsarok is jelen van.
A formák is kedveznek minden lábtípusnak, találkozhatunk hegyes, de nem nagyon hosszított fazonokkal, kerekített vagy nem túlzottan vágott elejű modellekkel. „Évekkel ezelőtt sokkal határozottabb volt, hogy mi az aktuális divat – teszi hozzá Erzsébet –, most azért bőven van lehetőség arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő, mégis az aktuális divatot követő modellt.” Ideje tehát felkészülni a tavasz és a nyár izgalmas és színes hónapjaira. Exkluzív Luciano Barachini-, Nouchka-, Giovanni Fabiani-, Pascucci-modellek, papucsok, saruk, lakkból és velúrbőrből készült remekművek, színes üveggyöngyökkel, kövekkel, csatokkal díszített ékszercipők várják a szezonban a hölgyeket.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...