Home / Divat / Menyasszonyi ruha divat 2013

Menyasszonyi ruha divat 2013

Már javában tart az esküvőszezon, így körülnéztünk, a tervezők szerint milyen ruhákban lenne érdemes kimondanunk a boldogító igen. A paletta változatos: a hercegnőstől a dívásig, a romantikustól a merészig minden megtalálható.

 

 

 

Fekete csipke

Már elmúltak azok az idők, amikor csakis hófehér ruhában lehet férjhez menni. Sőt mi több, egyre többször jelennek meg fekete berakások a menyasszonyi ruhákon. Ezek általában csipkék, melyek vagy a ruha alján, vagy a tetején jelennek meg, bár manapság már nem ritkák a teljesen fekete kreációk sem!

 

 

Szalag

A romantikus típusúaknak a habos-babos kreációk mellett szerencsére megjelentek  lényegesen visszafogottabb darabok is. Ezek legtöbbször egy görög stílusú, nyári ruhára emlékeztetnek, szalaggal a derékrészen. Ez lehet világos árnyalatú, de a merészebbek választhatnak feltűnőbbet is, például feketét, pirosat, vagy lilát.

Rövid

Bár ma már nem olyan szigorúak a menyasszonyi ruhákkal szembeni követelmények, azért még mindig eléggé megosztóak a rövid, térd felettig érő kreációk- pedig ennek ellenére egyre több van belőlük. A baj velük egyrészt az, hogy egy kissé kihívóak egy ilyen alkalomhoz, másrészt  inkább egy csinosabb hétköznapi viselethez hasonlítanak, nem pedig egy esküvői ruhához.

Habos-babos

Hát igen, a habos-babos-tüllös-nagy uszályos menyasszonyi ruhák vannak még mindig többségben. Persze az óriási vállrészek szerencsére már rég lekerültek róluk, azonban a hercegnői stílus megmaradt. A leggyakoribb a szoros, testhezálló felsőrész, plusz a hatalmas abroncsos szoknya kombója. Természetesen ezeket is fel lehet dobni valamivel, de a hagyományőrzők főleg ezt a fazont keresik.

Sellő fazon

A sellő fazon igazi slágernek számít az idén, nem is csoda, hiszen annak ellenére, hogy merész, mégsem hivalkodó. A régi idők díváinak stílusát idéző ruha a térd vonaláig szorosan a testhez simul, majd utána bővül csak ki. Hátránya, hogy csakis hibátlan alakon mutat jól, mivel minden plusz kilót kiad, viszont egy ilyen kreációval biztosan drámai lesz a bevonulás!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...