Home / Divat / Mennyei kollekció a Burberry-től

Mennyei kollekció a Burberry-től

Burberry legújabb kollekciója egyenesen mennyei, hiszen vakítóan fehér kreációiban valóban úgy festenénk, mintha az égből jöttünk volna a földre.

 

Burberry Brit White Collection- ezt a fantázianevet viseli Burberry legújabb kollekciója, melynek kampánya nemrégiben látott napvilágot. Hogy mi jellemzi, nem nehéz kitalálni: szolid, letisztult vonalak, finom anyagok, légiesség és persze fehér szín minden mennyiségben!

Pár héttel ezelőtt  Christopher Bailey, a Burberry vezető tervezője bevallotta, mennyire szereti az Egyesült Királyság esős időjárását. Ezen ugyan nem lepődünk meg, mivel köztudottan csapadéknak, szélnek és pocsolyáknak ellenálló ruhadarabokat szokott tervezni, most valamiért mégis eltért korábbi stílusától és olyan kollekciót alkotott, mely távolról sem eső-kompatibilis. A nyarat hívogató fehér modellek nemsokára kaphatóak lesznek a Burberry üzletekben, mellyel egyidőben talán a melegebb idő is beköszönt Európára.

 

 

Minimalista, könnyed, világos és elegáns- ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni új kollekcióját. Itt-ott persze becsúszik egy kevés szürkés árnyalat, de leginkább az elefántcsont, a mészkő, valamint a vaj színei a legdominánsabbak. Hogy mégis melyik ruhadarabon jelennek meg? Az összesen, tehát öltsük magunkra angyali mivoltunkat és burkolózzunk tetőtől talpig fehérbe! Jó hír, hogy akár elegáns, akár lazább, sportosabb kinézetre vágyunk, a Burberry mindenre gondolt, és ugyanúgy megtalálhatóak a kollekciójában a hófehér blézerek és szoknyák, mint a kényelmesebb nadrágok és rövid ujjú pólók.

 

 

És hogy milyen kiegészítőket viseljünk hozzá? A Burberry levette a vállunkról ezt a gondot is, és készített hozzá illő – természetesen fehér- cipőket, valamint táskákat is. És hogy teljes legyen a kép, a drogériák polcain már lassan megtalálható két nyári illata is – limitált kiadásban!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...