Home / Divat / Megnyitotta első budapesti üzletét az S.T. Dupont francia luxusmárka

Megnyitotta első budapesti üzletét az S.T. Dupont francia luxusmárka

Az idestova 140 esztendős francia luxusmárka, az S.T. Dupont a kézművesség legmagasabb fokán fejezi ki a párizsi szellemiség öntudatos báját és a francia lét esszenciáját. Az S.T. Dupont 1872 óta szenvedéllyel és büszkeséggel telve kínálja kivételes termékeit kivételes vásárlói számára.
Az S.T. Dupont arany- és ezüstművesei, lakkmesterei és utazótáska-készítő mesteremberei 140 éve kivé­teles szakértelem és páratlan tehetség alkalmazásával alkotnak olyan luxus temékeket, melyek a tökéle­tességet, a legmagasabb minőséget és technológiát testesítik meg. Japántól az Egyesült Államokig, Indiától Párizsig, az Emirátusoktól egészen Oroszországig, világszerte, az S.T. Dupont a francia luxus megtestesítője, a világ előkelőségeinek kiválasztott és kedvelt beszállítója.

 

1872-ben, a 25 esztendős Simon Tissot Dupont Párizsban alapított bőrműves műhelyt, ahol kizárólag kézi megmunkálású fényűző bőrből készítet pénztárcákat, asztali itatós blokkokat és utazótáskákat és rövidesen hűséges klientúrára tett szert.

 

 

 

 

III. Napóleon császár, Eugénia császárné, a Patialai Maharadzsa, a Windsori herceg és felesége, Sir Winston Churchill, Al Capone, a Rockefellerek, (Harry) Truman felesége, Jackie Kennedy, Alfred Hitchcock, Picasso, Marilyn Monroe, Audrey Hepburn, Humphrey Bogart, Sophia Loren, a Rothschildok , Louis Renault, Coco Chanel…
Az egykori francia elnök, Vincent Auriol a francia állam nevében nászajándékként egy levendulaszínű utazó­táskát készíttetett az akkor még ifjú hercegnőnek – a jövendő királynénak – Erzsébetnek. Az S.T. Dupont mind a mai napig az Élysée-palota hivatalos beszállítója.
Az egyik legutóbbi különleges rendelésük Sarkozy elnöktől és feleségétől, Carla Bruni-Sarkozytől érke­zett, akik egy méretre készült utazótáskát készíttettek a brit trónörökös, William herceg és Katalin hercegnő számára, nászajándékként.

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...