Home / Divat / Meghökkentő férfidivat: cipő zokni nélkül?

Meghökkentő férfidivat: cipő zokni nélkül?

 

Vajon melyik a bizarrabb divat? Szandál egy zoknival, vagy cipő viselése anélkül? Legtöbben persze egyiket sem preferálják, viszont a kifutókon és a magazinokban egyre többet találkozhatunk velük az elmúlt években, főleg az utóbbival. Vajon tényleg stílusos ez a fajta viselet, vagy maradjunk meg a kényelmes és bevált cipő-zokni párosnál?

 

Az első és legfontosabb ennél a divathóbortnál, hogy tudjuk, ahová megyünk, oda illene-e ez a stílus; mert bármennyire is osztjuk azt, hogy legyen mindenki szabad, öltözködjön a stílusának megfelelően, de ha például egy fontos tárgyalásra készülünk –főleg, ha alkalmazottak vagyunk-, maradjunk inkább a konzervatívabb megjelenésnél. Viszont más esetekben nyugodtan megválhatnak a férfiak is a zokniktól, ne szégyelljék megmutatni csupasz bokájukat a nagyvilágnak! Mindegy, hogy sport-illetve félcipőben járják az utakat, a legújabb divat minden esetben megengedi, hogy az erősebb nem képviselői is fellázadjanak a zoknik ellen és otthon hagyják őket. Természetesen a laza stílus ellenére érdemes néhány szabályt betartani, hogy elkerülhetőek legyenek a kellemetlen helyzetek!

 

-hordható hosszú-és rövidnadrággal is, bár első esetben pár centit hajtsunk fel az aljából, mintha kissé rövid lenne! A répafazont ennél a stílusnál, ha lehet, mellőzzünk!

-amennyiben egész napos rohanás áll előttünk, akkor jobb, ha beszerzünk boka alatti titokzoknit, ami nem látszik ki a cipőből- ezzel lehet csalni egy kicsit.

-mindenképp legyen kéznél hintőpor, amivel megakadályozható a túlzott izzadás.

-miután levettük a cipőt, csepegtessünk bele egy kis teafaolajat, ami egyrészt elveszi a kellemetlen szagokat, másrészt antibakteriális és gombaölő hatású.
 

Akármennyire is megosztó a zokni nélküli stílus, az elmúlt években egyre inkább elterjedőben van, érdekes mód főleg az üzletemberek körében. Sőt, szinte már sikknek számít az, ha néhányan megengedhetik maguknak, hogy fittyet hánynak a merev szabályokra és hódolnak az új trendnek. Tehát ne lepődjünk meg, ha a világ nagyvárosaiban bele-belebotlunk jól öltözött úriemberekbe, kiknek mokaszinjából, vagy vitorláscipőjéből nem egy vékony zokni, hanem a meztelen boka kandikál ki.

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...