Home / Divat / Luxus a H&M-ben?

Luxus a H&M-ben?

A megfizethető ruháiról híres üzletlánc polcain időközönként fel-feltűnt néhány luxuskategóriás kollekció, ám most meglehet, nemcsak kivételes alkalmakkor találkozhatunk igazán exkluzív darabokkal.

 

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, hamarosan ellepik a luxus ruhadarabok a H&M üzleteit, mely eddig az alacsony árkategóriás kreációikkal fogadta a vevőket, nem kis sikerrel. Viszont úgy látszik, a vezetők új stratégiát vetnek be, és töltik fel saját, exkluzív kollekcióikkal a polcokat- amiket persze már csak igen kevesen engedhetnek meg maguknak.

A hírt egyelőre nem erősítették meg, a svéd üzletlánctól csupán annyit mondtak, hogy a munkájukhoz tartozik, hogy folyamatosan keresik az új ötleteket, de jelenleg semmi különlegeset nem tudnak megosztani.

 

Viszont egyáltalán nem lenne meglepő, ha igaznak bizonyulnának a híresztelések, mivel a H&M környezettudatos ruhái már a vörös szőnyegen is megtalálhatóak, például Michelle Williams, illetve Amanda Seyfried is szívesen hordja ezeket a kreációkat fontosabb eseményeken, hogy felhívják az emberek figyelmét a környezetbarát kollekciókra (és a H&M-re). Talán fel akarják adni a tőlük megszokott, megfizethető kategóriás koncepciót, hogy betörhessenek a luxuskategóriás ruhák világába?

Akárhogy is legyen, minden jel erre mutat, hiszen az üzletlánc az elmúlt időkben egyre többször kért fel neves tervezőket, hogy készítsen nekik új kreációkat. Ilyen volt, mikor Versace, Lanvin, illetve Matthew Williamson modelleket tudtuk megvásárolni H&M áron, amik, valljuk be, osztatlan sikert arattak. Talán ezen felbuzdulva döntöttek úgy, hogy létrehozzák saját luxus részlegüket, hogy ők is a nagyok közé emelkedhessenek.

 

Hogy mennyire lenne kifizetődő ez a fajta koncepció, az kérdéses, mivel nem biztos, hogy az üzletlánc könnyen el tudna szakadni az olcsó ruhák címkéjétől; így előfordulhat, hogy bizonyos körökben nem lesz trendi ide betérni, főleg, mert egyelőre a megfizethető áruikról sem szeretnének lemondani. Bár ha jól tálalják az elképzelést, még a javukra is fordíthatják mindezt, mivel tudjuk, egy jó marketinggel bármit el lehet érni.

 

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...