Home / Divat / Lily Aldridge nemet mond a Photoshopra

Lily Aldridge nemet mond a Photoshopra

A Victoria’s Secret egyik angyala, Lily Aldridge is beállt azoknak a sztároknak a sorába, akik a photoshop ellen szólalnak fel és büszkén vállalják anélkül is a testüket.

 

A nők többségének önbizalmát igencsak lerombolja az, mikor egy csodaszép modell mosolyog a magazinok címlapján- természetesen egy deka felesleg, vagy narancsbőr nélkül. Persze már jó ideje mindenki tisztában van vele, hogy az esetek nagy részében nem a természet, hanem csupán a technika műve a hibátlan sziluett, ám még így is rengetegen hozzájuk hasonlítják magukat. Éppen ezért egyre több táplálkozási zavarral találkozni, így mostanában számtalan híresség kampányol azért, hogy a valódi szépségüket mutathassák meg a nagyközönségnek.

Ezt tette nemrégiben a Gisele Bündchen után a Victoria’s Secret másik modellje, Lily Aldridge is, aki állítása szerint sokszor magára sem ismer a fotókon, és úgy gondolja, gyakori, hogy annyira belenyúlnak a képekbe, hogy olyan, mintha már nem is ő szerepelne rajtuk, illetve eltűnik minden, ami egyedivé teszi. A modell elárulta, sokszor megesik, hogy a fotósok egyszerűen csak eltüntetik kedvenc szexepiljét, a fogai közti kis rést, amit pedig kifejezetten szeret magán.

Pedig a Photoshop lényege eredetileg más volt, ugyanis olykor egy kis utómunka mindenképp szükséges egy profi képhez: például egy rossz helyen lévő hajtincset, vagy a melltartó pántjának lenyomatát a bőrön természetesen ajánlott eltűntetni, azonban manapság már túl messzire mentek, és hús-vér emberek helyett egy mesterségesen megkreált ideálokat közvetítenek felénk.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...