Home / Divat / Lépjünk fonottan a nyárba

Lépjünk fonottan a nyárba

A tavalyi évben már megjelentek a régi idők nagy kedvencei, a fonott cipők és kiegészítők, viszont most teljes gőzzel berobbantak a nyári divatba – leginkább táskák, valamint szandálok formájában.

 

Ebben az évben meglepő divatirányzatokkal szembesülhettünk: megjelentek többek között a paisley-minták, az extra nőies sportruhák, valamint a fonott táskák, cipők. Régebben azt hihettük, utóbbiak inkább a tengerparton elfogadott kellékek, viszont a hétköznapi viseletben nem megengedettek, de most, hála több, neves divattervezőnek, ezek a sokoldalú kiegészítők utcai és alkalmi ékké nőtték ki magukat.

 

Maga a fonat lehet finom és diszkét, mint ahogy Diane Von Furstenberg és Burberry esetében is láthatjuk, de ha a feltűnőbb, markánsabb darabokat kedveljük, akkor választhatunk olyanokat is, melyek pont ezt a különleges részt hangsúlyozzák (ahogy a Dolce&Gabbana táska).

 

Ezek a fonatok bármilyen stílusú és méretű kiegészítőt díszíthetnek, legyenek azok óriási bőröndök, vagy váll-illetve kézi táskák. Színek tekintetében széles paletta áll rendelkezésünkre, bár a legjobb, ha minél egyedibbé és feltűnőbbé varázsolja egy-egy árnyalat, tehát ne féljünk velük kitűnni a tömegből! Amennyiben túl hivalkodónak találjuk, és távol állnak stílusunktól ezek a modellek, akkor választhatunk kötött darabokat is, melyekkel sokkal szerényebb, visszafogottabb hatást érhetünk el. Igaz, ezek csakis kisebb méretekben kaphatóak, viszont így is egészen egyedivé teszik megjelenésünket!

 


És ami nem hiányozhat a fonott és kötött táskák mellől, azok a fonott és kötött szandálok, melyek évről évre nagyobb népszerűségnek örvendenek! Alexander McQueen, Jimmy Choo, Burberry, Donna Karan- néhány név, akik bevették ezeket a modelleket is a 2012-es tavaszi/nyári kollekciójukba, így könnyen tudjuk majd párosítani őket a legdivatosabb táskákkal, és fogadhatjuk értük az elismerő pillantásokat.

 

 

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...