Home / Divat / Kobi Levi gonosz lábbelijei

Kobi Levi gonosz lábbelijei

A mesék pozitív főhősei gyakran megihletik a divattervezőket. Most azonban a gonosz szereplők kaptak kitüntetett figyelmet, sőt, pluszban még egy saját cipőkollekciót is készítettek nekik, illetve nekünk!

 

Kobi Levi neve sokaknak ismerősen csenghet extrém cipőkollekcióiról, melyek inkább művészeti alkotások, mint mindennapi hordásra – vagy egyáltalán bármiféle hordásra- szánt lábbelik. Az izraeli tervező most egy újabb kollekcióval örvendeztette meg a közönséget, méghozzá a mesékből jól ismert gonosz boszorkányok főszereplésével!

Kobi Levi elmondása szerint nagyon adta már magát egy ilyen gyűjtemény, mivel a Csipkerózsikából, Hófehérkéből, valamint A kis hableányból ismert negatív szereplők karakterei mindig is közel álltak hozzá- és bár mindegyik beleillik egy bizonyos sztereotípiába, az összesnek külön személyisége van, és ezeket szerette volna megjeleníteni a cipőkön is.

Az új kollekció csupán három darabból áll, ám ennek ellenére hatalmas sikereket aratott. Már a bőrből készült lábbelik kialakításai önmagukban is különlegesek, ám a talprészükön lévő, kézzel festett figurák teszik igazán művészivé az összképet.

 

Tekintse meg

tacsi

Elolvadsz majd a büszke tacskómamától és hat imádnivaló kölykétől

Vigyázat Állatbolondok… ez a cikk megolvasztja a szíveteket. Mikor már azt hittük, hogy az újszülött ...