Home / Divat / Királynői divat – burkolózz aranyba!

Királynői divat – burkolózz aranyba!

Az idei ősz legnagyobb slágerszíne az arany lesz, mely a legtöbb tervező kollekciójában megtalálható.

 

Az arany színű ruhák sokáig nem számítottak valami divatosnak, de ez idén ősszel végre megváltozik, ugyanis visszatér a palettára sokak kedvenc árnyalata! Ezzel igazán elegáns, sőt, királynői megjelenést kölcsönözhetünk magunknak, viszont kell hozzá némi magabiztosság, hogy hordani tudjuk- főleg, ha tetőtől talpig aranyba burkolózunk.

Többek között Elie Saab, Marc Jacobs, Ralph Lauren , valamint Dolce&Gabbana is előszeretettel használta őszi/téli kollekciójában. A nyarat idéző, csillogó, olykor metálos árnyalat remekül fel tudja dobni a hangulatunkat egy borongós októberi napon, akár egy délutáni randevúra, akár egy esti bulira választjuk. Ez a meleg szín szinte bárhol feltűnhet rajtunk, az övektől kezdve, a ruhákon át, egészen a cipőkig és az ékszerekig.

 

 

Már az idei Oscar-on is több színésznő öltötte magára az aranyat, és nem csupán ékszerek tekintetében. Talán már ez is egyfajta előszele volt a közelgő trendnek, amit valljuk be, egyáltalán nem bánunk. Igaz, a hidegebb ezüst csillaga még nem áldozott le teljesen, csak kissé háttérbe került, és inkább nyakláncok, valamint fülbevalók ragyognak benne.

 

 

És hogy miképp jelenhet meg az arany a ruhákon? Röviden: bárhogy. Mégis, a legtöbb tervező tetőtől talpig használta, mellyel megteremtette magát, a tekintélyt parancsoló, sétáló luxust. Viszont amennyiben az túl sok nekünk, akkor is megtalálhatjuk az ízlésünknek való darabokat, ugyanis számtalan olyan kreáció van, melyet apró, csillogó, arany színű flitterek díszítenek egészen diszkréten. Természetesen nem muszáj földig érő ruhákat választanunk, hétköznapokra viseljük inkább fekete nadrággal, vagy szoknyával, így egy kicsit megtörik az extrém hatás. Kitűnő megoldás lehet az is, ha olyan sötét színű darabot választunk, melyet arany minták díszítenek. Így sokkal visszafogottabbá válunk, mégis magunkon viselhetjük az ősz vezető divatszínét!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...