Home / Divat / Kalapkavalkád 2012: A stílus fejben dől el

Kalapkavalkád 2012: A stílus fejben dől el

Hidegben kötelező, melegben ajánlott. És nem csak amiatt, hogy véd. Egy jól megválasztott fejfedő ápol, eltakar és stílust ad. Méghozzá olyat, amilyet csak akarunk, idén ugyanis a kalap nagyszerű kiegészítő és szinte kötelező kellék.

Széles karimájú, bohókás, sportos, retro, dívás. Ebben a szezonban a kalapfazonok számos színes és modernizált változatával találkozhatunk, a funkción messze túlmutatnak az arc kiemelésére vagy éppen eltakarására szolgáló fejfedők.

Minden időben, bárhova

A legnagyobb divatházak kifutóin már évek óta láthatjuk, hogyan is építik be kreációikba a tervezôk a kalapokat. A Gucci, a Missoni, a Fendi, Ralph Lauren éppúgy használja a kalaphatást, mint a sportosabb vonalat képviselô Lacoste vagy Puma. Az elegáns szoknyával, élére vasalt vagy háromnegyedes, netán rövid nadrággal, tunikával vagy akár maxiruhával is hordható modellek minden korosztály számára elônyösek, illetve, ami még fontosabb, viselhetőek.  Bővebben a cikkhez :::

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...