Home / Divat / Különleges és bizarr fülbevalók

Különleges és bizarr fülbevalók

Szinte nincs is olyan nő, kinek ékszertartó dobozából hiányozna a fülbevaló. De hogy ezek a gyönyörű, és egyben meghökkentő példányok nem tagjai a gyűjteménynek, annak nagy a valószínűsége- reméljük nem sokáig.

 

Legyen az klipszes, vagy hagyományos, a fülbevalók alapdaraboknak számítanak a nők –és pár férfi- körében. Fantasztikusan fel tudják dobni az egész megjelenést, kiegészít és kihangsúlyoz egyszerre. A variációk száma végtelen, az egészen apró pöttyöktől kezdve, az óriási, lógó darabokig minden megtalálható a palettán. Sokan azonban az utóbbiakat preferálják, a minél feltűnőbb, annál jobb elvet követve. Nekik ajánljuk a következő, cseppet sem megszokott kreációkat, amiket a bátrabbak akár nappal is viselhetnek.

 

Fül-és hajbavaló egyben

 

A mai divatban a tervezők szeretik a two in one megoldásokat, nem is csoda, hisz’ igazán látványosak ezek a különlegességek. Ilyenek például az olyan fülbevalók, melyek lógó részét a tincsekhez lehet rögzíteni, így a frizura ékes darabja is lehet egyben. Gyönyörű és különleges megoldás, mégsem közönséges, inkább egyedi. Viszont igazán ügyelni kell rá, mivel könnyen beleakadhat valamibe, és az bizony nem lenne fájdalommentes!

 

 

Díszes fülkagyló

 

A fülkagyló szélére rengeteg ékszert, piercinget terveztek már, de olyat eddig még nem, amely teljes egészében be is fedi azt. Pedig igazán adta magát az ötlet, és végre valaki meg is valósította! A felhelyezett ékszerkülönlegesség az emberek figyelmét biztosan felkelti, viszont nappalra inkább ne ilyet válasszunk, hagyjuk meg inkább ritka, fontosabb alkalmakra! Az egyszerűbbtől az extravagánsig nagy választékban rájuk bukkanhatunk, de ha elegáns eseményre viselnénk, akkor a kitűnő választás lehet egy swarovski kristályokkal kirakott darab.

 

 

Fülvédő egy kicsit másképp

 

Ha már piacra dobták a fülkagyló szélét beborító ékességet, akkor miért is ne terveznének olyat, amely az egész fület betakarja? Úgy tűnik, Karl Lagerfeld is feltette magának ezt a kérdést, és egyik bemutatóján több modellt is díszített ilyesfajta különlegesség. Ez elsőre egy kicsit talán túl soknak, túl bizarrnak tűnik, de a bevállalósabbak megfelelő öltözékkel bátran kipróbálhatják.

 

 

Állati fülbevalók

 

Az állatminták még mindig hatalmas népszerűségnek örvendenek. Legyen szó tetoválásról, ékszerekről, ruhákról, olykor bizony feltűnik egy-egy sárkány, delfin, pók, stb. Való igaz, a boltokban állatos fülbevalókat ezrével találni, de olyat, amely végigmászik a fülön, eddig még nem nagyon láthattunk!

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...