Home / Divat / Jimmy Choo Union Jack kollekciója

Jimmy Choo Union Jack kollekciója

A maláj cipőkirály nemrégiben debütált Union Jack kollekciójával az Egyesült Királyság ünneplése alkalmából.

 

2012 fontos év az Egyesült Királyság életében: amellett, hogy nagy pompával ünneplik II. Erzsébet 60 éve való trónra lépését, a július 27-én kezdetét vevő olimpia helyszíne is lesz, tehát nemsokára minden szem rájuk szegeződik majd. A visszaszámlálás már elkezdődött, és a gazdasági válság ellenére is egyedülálló hangulatban izzik az ország, amit több tervezőt – köztük Jimmy Choo-t is- megihletett.

 

A híres cipőguru kollekciójának alapját a brit zászló, az Union Jack adta, így nem meglepő, hogy általában a megszokott mintázatban- bár van, ahol csupán az egyik árnyalatot használta, hogy hosszú távon hordható legyen az adott darab, ne csak az idei nyár folyamán.

Sajnos a kritikusok tetszését nem nyerte el maximálisan ezek a limitált kiadású termékek, mivel kinézetre olcsónak és bóvlinak titulálták, de a Jimmy Choo rajongók bíznak benne, hogy ha annak néz ki, akkor talán majd az árán is megmutatkozik.

 

 

Napszemüvegek, sálak, pénztárcák, táskák és természetesen cipők díszelegnek az Egyesült Királyság színeiben, melyeket a ’80-as évek divatelemei gazdagítanak- persze modernesített változatban. A legtöbb modellre a feltűnés és a csillogás jellemző, melyet apró, rock-os szegecsekkel, flitterekkel és strasszokkal oldottal meg. A kényelem nagy hangsúlyt kapott, ugyanis nemcsak a férfiaknak, hanem a gyengébbik nem képviselői részére is készített mokaszinokat- de akik az ünnepséget és az olimpiát magassarkú cipőben szeretnék végigállni, azok persze megtalálhatják a Jimmy Choo-ra jellemző 10-15 centis platformokat.

 

Bármit is választunk a kollekcióból, ha van szerencsék kijutni Londonba akár a királynő uralkodásának évfordulójára, akár az olimpiai játékokra, biztosan extrán divatosak leszünk – bár azért Magyarország színeiről se feledkezzünk meg!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...