Home / Divat / Így hordjuk nyáron a kendőket

Így hordjuk nyáron a kendőket

Egy szép, vidám kendő remekül fel tudja dobni még a legegyszerűbb öltözéket is.  Íme pár ötlet, hogyan tudjuk megkötni őket!

 

Egyszerűen a nyak körül

Ha nincs kedvünk sokat bajlódni a megkötéssel, egyszerűen tegyük a nyakunkba a kendőt, majd lazán, a mellkasunk előtt kössük meg! Ha hosszú az anyag, akkor duplán is áttekerhetjük a nyakunkon-bár ez utóbbit leginkább hűvösebb időben ajánljuk!

Turbánként

A kendőket, nagyobb sálakat akár a fejre, turbánként is használhatjuk. Ezzel egyrészt igazán különleges kinézetet érhetünk el, másrészt a napszúrás ellen is véd. Nagy napsütésben ügyeljünk arra, hogy lehetőleg világos színű darabot válasszunk!

Hajpántként

Amennyiben nem szeretnénk az egész fejünket betekerni, akkor hajtogassuk vékonyabb szalaggá a kendőt, és kössük meg! Ha fesztiválozni megyünk, akkor ne akarjuk a hajunkat az arcunkból eltüntetni vele, hanem kössük meg hippisen, egyszerűen rátekerve a fejünkre!

Övként

Szintén igazán egyszerű módszer, mégis kitűnően öltöztet. Hajtogassuk ismételten egy vékonyabb szalaggá az anyagot, majd kétszer tekerjük a csípőnk köré, és utána kössük meg a végeket. Ennél a verziónál kiemelten fontos, hogy színben és anyagban passzoljon a ruhához!

Hajra

Felejtsük el a hajgumikat, ha kendőt is használhatunk! A variációk száma végtelen, például fonatkészítésnél is belevehetjük, összeköthetjük vele a lófarkat, de akár a kontyunkat is körbetekerhetjük vele!

 

 

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...