Home / Divat / Hódító maxi ruhák

Hódító maxi ruhák

Idén virágkorukat élik a maxi szoknyák és ruhák, így egy igazán divatos nő ruhásszekrényében biztosan megtalálható egy-egy darab belőlük.

 

Igaz, a karcsú, formás lábakat láttatni engedő forró nadrágok, illetve miniszoknyák kifejezetten szexik, idén mégis hagyjuk őket inkább a gardróbban, mivel helyüket átvették a földet súroló darabok. A régi idők divatja ne tévesszen meg senkit, napjainkban kifejezetten nőies kinézetet kölcsönöznek a lágy esésű anyagokból – leginkább selyemből- készült modellek, melyek tökéletesen követik a test vonalait.

 

Sokan azt hiszik, hogy az alacsonyabb hölgyeknek egyenesen tilos a viselésük, pedig ez nem feltétlenül igaz, mivel megfelelő színekkel és kombinációkkal ők is bátran hódolhatnak ennek a megnyerő divatnak. A lényeg, egyrészt hogy maradjanak távol a mintáktól és a díszítő fodroktól, mert azok még alacsonyabbnak mutatják őket, másrészt pedig viseljenek hozzá magassarkú cipőt, akkor is, ha nem látszik. Amennyiben ruha helyett a maxi szoknyákra teszik le a voksukat, ügyeljenek arra, hogy hozzá feszülős, V-kivágású felsőrészt válasszanak, mely diszkréten láttatni engedik a köldököt is, így optikailag nem nyomja össze annyira az alakot.

 

 

Hogyan és mivel viseljük a maxi szoknyát?

 

A maxi szoknyák igazán sokoldalúak, bizonyos kombinációkkal ugyanúgy kölcsönözhetünk magunknak romantikus, mint üzleti megjelenést (nem kell mindig ragaszkodni a szokásos irodai kiskosztümhöz).

 

-a maxi szoknya egy szolid felsőrésszel, valamint egy jól szabott blézerrel klasszikus kinézetet varázsolhatunk magunknak, munkába például ideális viselet.

-feszülős, élénk színű, spagettipántos toppal és egy könnyű, nyári dzsekivel igazi nyaralós összeállítás.

-vagány és kissé szokatlan párosítás, de működik: párosítsuk a maxi szoknyát motoros, vagy más egyedi csizmával, illetve prémes kabáttal, hűvösebb, nyári estéken.

-egy kötött, visszafogott kardigánnal szintén remekül kombinálható, egy könnyű anyagból készült hosszú szoknya, romantikus megjelenést keltve ezzel. Randevúra, esti sétákhoz ideális.

 

Amennyiben különleges és szexi maxi ruhát szeretnénk, válasszunk combközépig felsliccelt darabot, ahonnan járás közben diszkréten elő-előkandikál a láb. Fontos, hogy ehhez mindenképp kecses tűsarkút válasszunk, így még nőiesebb látványt nyújtunk, ezért csak akkor viseljük, ha magabiztosan tudjuk fogadni az elismerő pillantásokat!

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...