Home / Divat / Hízelegnek a testnek – Drága esküvői ruhák

Hízelegnek a testnek – Drága esküvői ruhák

Az emberek életében az egyik legnagyobb várva várt esemény az esküvő. A mennyasszony a lehető legszebb és legtökéletesebb esküvői ruhát szeretné. 2012-ben ez már nem csak álom. Csak a képzelet és a pénztárca szabhat akadályokat, a tökéletes, kifinomult esküvői ruha kiválasztásakor. Minden menyasszony, legyen fiatal, középkorú vagy  idősebb,  szeretne egy olyan esküvői ruhát, amely hízeleg a testnek, kényelmes, és olyan elegáns, hogy minden szem rájuk szegeződjön az esküvő alatt.

Drága Glamorous Esküvői ruhák

Az egyik legfontosabb ármeghatározó tényező a kényelem. Egy kényelmes esküvői ruhát megtervezni és kivitelezni a legnehezebb feladat. Ajánljuk, hogy kérje ki szakember véleményét. Nézegessen esküvői magazinokat és gondolja át fejben, hogy milyen stílust szeretne magán viszontlátni. A Glamorous esküvői ruhák egyediségét a gyémántberakások adják. Az ár elérheti a 60.000 dollárt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyönyörű esküvői Gownbest

A másik szempont, amit nem szabad figyelmenkívül hagyni és ez szintén árfelhajtó tényező, hogy milyen híres divattervező készítette. A híres divattervezők által tervezet ruhák biztosan megfelelnek a menyasszony álmainak, ahol is a stílus és a személyiség találkozik.  divattervezők tudják, hogy a sílushoz és a személyiséghez tervezett esküvői ruhák elnyerik minden esetben a menyasszony tetszését.  A Gownbest Cesar esküvői ruhák árai 20.000-40.000 dollár között vannak.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...