Home / Divat / HERCZEG 2012 Summer Fashion Show

HERCZEG 2012 Summer Fashion Show

Július elején az esti hőség ellenére hatalmas tömeg gyűlt össze a Bazilika terén egy belvárosi bárban. A esemény az Envy Fashion és Herczeg Zoltán divattervező közös divatbemutatója volt, ismert modellekkel, és természetesen ahogy várható volt, különleges ruhákkal.
Az extravagáns divattervező  nem okozott csalódást azoknak, akik ellátogattak az esti divatshowjára. Az új kollekcióját a Párizsi és Firenzei útja ihlette. Zoli ismét megmutatta, hogyan kell összehozni egy profi divatbemutatót: mindössze 2 hét alatt állította össze a legújabb vidám, szellemes, könnyed és felszabadult  kollekcióját, melyekből a  hétköznapokra és alkalmakra is válogathat a különleges és feltűnő darabokra éhes célközönség.
A nyári kollekcióban a sortos nyári öltönyöket feldobta egy élénk színű, mélyen kivágott felsővel vagy éppen a kilencvenes évek Jean-Paul Gaultier tengerészcsíkos trikóira emlékeztető pólóval. Izgalmas mintájú ingek rendhagyó vonalvezetésű farmerokkal, szövetnadrágokkal, sortokkal jelennek meg. És ahogy már megszoktuk, a Zoli kollekciójában a cipőket az aprólékos részletkidolgozás tette igazi luxusdarabokká.

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...