Home / Divat / Ennivaló ékszerkülönlegességek a SouZou Creations-tól

Ennivaló ékszerkülönlegességek a SouZou Creations-tól

Ha léteznek igazán különleges és egyedi ékszerek, akkor Sofia Etzy kreációi biztosan azok. Hogy fölülmúlhatóak-e? A válasz egyértelmű nem!

 

Egy miniatűr kézműves kiállításnak is elmennének azok az ékszerkülönlegességek, melyek a Japánban dolgozó kanadai Sofia Etsy kezei közül kerültek ki. A nem mindennapi gyűrűk nagy része kedvenc ételeinket és italainkat ábrázolja, melyeket akár egész nap magunkon viselhetünk- bár méterük és kialakításuk miatt nem mindegyiket ajánlatos, nehogy letörjön véletlen például a szendvics mellé kapott ásványvizes üveg teteje.

A különleges képzelőerővel megáldott tervezőnő fantáziája szinte végtelen, ugyanis nemcsak a gondosan elénk tálalt menüket jeleníti meg ékszereiben, hanem azt is, ahogyan a kávé gőzölög, illetve ahogy a poharunkba töltjük az italt.

 

 

Hogy mégis honnan kapta az inspirációt Sofia? Elmondása szerint Japánban néhány étterem bevett szokása, hogy a kirakatban megjelenítik a felszolgált menük egy részét, melyből pár kicsinyítve van kitéve, helytakarékosság céljából. Ez annyira megihlette a tervezőnőt, hogy azonnal tudta, apró ékszerként is megalkotja a látottakat.

 

Az egyik legkülönlegesebb és legaprólékosabban megmunkált kreációja a kávé melletti notesz és egy hozzá illő gyönyörű toll. Japánban a reggelinél ez a három dolog szinte mindig ott hever a munkába induló emberek előtt, így úgy gondolta, muszáj lesz ezt megörökítenie. A gyűrű fő különlegessége, hogy a notesz kinyitható, sőt, valódi, miniatűr papír is van benne- tehát nem tanácsos benne kezet mosni…

 

 

Ezek az ékszerkülönlegességek a tervezőnő honlapján találhatóak természetesen limitált kiadásban, de ha nagy rá az igény, valószínűleg a boltok polcain is előbb-utóbb viszontlátjuk gyűrűk formában kedvenc reggelinket és tárgyainkat.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...