Home / Divat / Elegánsan bőrben is

Elegánsan bőrben is

Az ősz egyik legnagyobb divattrendje a bőr. Az elmúlt években mintha kissé háttérbe szorult volna, viszont idén kétségtelenül hatalmas sláger.

 

A bőr ruhák lehetnek vadak és elegánsak, ennek ellenére kabáton kívül sokaknál nem található meg a ruhásszekrényben, pedig egy-egy ilyen darabbal igazán feldobhatjuk megjelenésünket. Bármennyire is törekednek arra az állatvédők, hogy a divatból örökre szívódjon fel, mégis időről időre visszakúszik -és minden alkalommal óriási sikerrel.

 

Szinte nincs is olyan tervező, kinek kollekciójában ne lenne megtalálható a bőr, tehát kétségtelenül az idei ősz/tél vezető trendje. Több színárnyalatban jelent meg, de a fekete az, ami a legmeghatározóbb. Nadrágok, kabátok, szoknyák, cipők, kesztyűk, táskák, de még ékszerek is készültek belőle, tehát alig van olyan darab az öltözködésben, amely ne képviseltetné magát bőrben.

 

Bőr szoknyák

A bőr szoknyák már tavasszal is megjelentek vidám, élénk színekben, viszont ahogy hűvösebbre fordul az idő, egyre inkább a fekete kerül előtérbe. A legdivatosabbak az aszimmetrikus  ceruzaszoknyák lesznek, melyeket különböző hímzések és kristályok díszítenek, bár hozzá kell tenni, az egyszerű tervezésű kreációkra egyelőre sokkal nagyobb az igény.

 

 

Bőr ruhák

A bőrből készült egyberuhák hatalmas visszatérők most ősszel. Legyenek azok mini, vagy egyenes szabású, kissé hosszabb darabok, mindkettő igazán nagy trend lesz, tehát nem lőhetünk mellé velük. Azonban nem minden alkalomra hordhatjuk, például munkahelyre nem lenne szerencsés tetőtől talpig bőrbe burkolózni.

 

Bőr nadrágok

A bőr nadrágok talán nem örvendenek akkora népszerűségnek, mint a szoknyák, vagy a ruhák, viszont azok is belopták magukat a boltok polcaira. Sokan azért nem rajonganak érte, mert nem valami kényelmes, tapad és meleg, ráadásul csakis tökéletes lábakon mutat igazán jól. Azonban idén nem csupán a feszülős darabok divatosak, hanem a bővebb, magas derekú kreációk is, melyek már sokkal hordhatóbbak.

 

Bőr kosztüm

Ha igazi bőrrajongó vagy, ne szalaszd el az alkalmat, és szerezz be egy csodálatos bőr kosztümöt! A legjobb, ha szoknyás verziót választunk, főleg, ha szexi magassarkút viselünk hozzá. Igazán vad, határozott és domináns megjelenést kölcsönöz majd nekünk.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...