Home / Divat / Dobd fel a frizurád divatos hajbavalókkal

Dobd fel a frizurád divatos hajbavalókkal

Csatok, pántok, kendők tucatjai hevernek a boltok polcain, melyek régebben cikinek, viszont ma már nagyon is divatosnak számítanak.

Akár hosszú, akár rövid a hajunk, trendi kiegészítőkkel bármelyik frizurát különlegessé tudjuk varázsolni. Nem kell különösebb kézügyesség ahhoz, hogy fejünkre applikáljunk egy-egy hajbavalót, viszont egy valami elengedhetetlen hozzá: megfelelő divatérzék, valamint cseppnyi fantázia. Mivel a nagyobb, feltűnőbb darabokkal könnyű félrenyúlni, ezért azokat inkább olyanok használják, akik teljesen biztosak magukban, mert könnyen nevetségessé válhatunk.


Csatok

 

Szinte nincs is olyan nő, aki ne használna csatokat. Leggyakrabban szolid hullámcsatokhoz nyúlunk, viszont manapság igen csinos darabokat is találni. Kihangsúlyozhatjuk velük démoni, végzet asszonya énünket, ha csipkés kreációkat választunk, viszont amennyiben személyiségünk inkább bohém és játékos, akkor nyugodtan próbáljunk ki olyanokat, amelyeket elsősorban gyerekeknek terveztek, például gyümölcs, vagy virág mintájút. Bármelyik mellett is tesszük le a voksunkat, ezek a kiegészítők nemcsak öltöztetnek, de igazán praktikusak is.

 

 

Gumis pántok

 

A gumis pántokat, ha nem a szemünkbe omló tincsek megfékezésére használjuk, hanem egyfajta Római kort idéző fejdíszként, akkor igazán romantikus, mégis laza, kissé hippis benyomást kelthetünk velük. Sajnos sokan elrontják ott, hogy feltupírozott frizurához illesztik, pedig így inkább hasonlít egy paróka díszes gumijára, mint egy divatos kellékre. Helyette hordjuk frissen mosott, kiengedett hajhoz úgy, hogy egyszerűen helyezzük a fejünkre anélkül, hogy hátrahúznánk vele az arcunkba lógó tincseket- utána pedig fésüljük át az egészet, majd szükség esetén fújjuk be fényvisszaverő hajspray-vel.

 

 

Virágok

 

Valódi nyári hangulatot varázsolnak a virágos hajbavalók, melyek már nemcsak a sörényünkbe, hanem a ruháinkra is lekúsztak kitűzők formájában. Ezek állhatnak magunkban is, de egyre többször lehet találkozni velük hajpántokon, illetve díszített csatokon. Fontos azonban mellé az, hogy a megfelelő stílusú ruhával kombináljuk, nehogy ne a kívánt hatást érjünk el vele. Hordhatjuk, kislányos, romantikus szerelésekhez, de egy tüzesebb, latinosabb összeállításhoz is remekül passzolna egy élénk színű – például vérvörös- virágos hajbavaló.

 

Kendő

 

A kendő kitűnő mentőöv arra az esetre, ha hajunk elhanyagoltabb, zsírosabb, esetleg nem tudunk vele mit kezdeni. Ekkor egy csinos kendő igazán jó megoldás lehet, mivel nemcsak divatos, de nem engedi láttatni a problémát. A pántokhoz hasonlóan hordhatjuk, – tehát nem muszáj teljesen hátrafogni vele a hajat-, és külön jó oldala, hogy egy kendőből rengeteg variációjú hajbavalót lehet kreálni, attól függően, hogy hol, és miképp kötjük meg.

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...