Home / Divat / Csillogás, humor, csábítás – Pimasz kiegészítők év végére

Csillogás, humor, csábítás – Pimasz kiegészítők év végére

Közeledik az év legfényesebb időszaka, amikor bátran túlzásokba eshetünk, már ami az öltözködésünket illeti. Ha bármilyen vonzódást is táplálunk a csillogó, flitteres, strasszos, fényes-fémes kiegészítők iránt, akkor ezt most bűntetlenül kiélhetjük.
Van, akinek már van, van, aki most szerzi be, de előbb-utóbb mindenkinek lesznek különleges, alkalmi kiegészítői, melyeket csak ritkán hord. A merészebb ruhaköltemények mellé ugyanis nagy magabiztosággal választhatunk a hangulatot még varázslatosabbá tevő kiegészítőket.

Feltűnő, óriási, bohém

Karácsony és szilveszter tájékán az ékszerek feltűnőbbek, nagyobbak lesznek. Az óriás köves, nagy medálos nyakláncok mellett feltűnnek a méretes karkötők, látványos órák és az időnként túlhangsúlyozott fülbevalók. Egy átlagos hétköznapon ez talán sok lenne, de az ünnepek idején pont erre van szükség. Ahogy a fekete, vagy egyszínű szettekhez tökéletesen illeszkednek a túlburjánzó, súlyos, arany darabok, egy-egy aranytáska, aranyszínű öv, vagy éppen egy aranyban pompázó platform tűsarkú. Ez utóbbi persze lehet flitteres, köves, csipkés, illetve akár neonszín lakk is. A lényeg, hogy viselője jól érezze magát benne, illeszkedjen stílusához és az eseményhez. De vigyázat, a belső ragyogás, a megfelelő ruhák és kiegészítők adta boldog magabiztosság gyorsan terjed!

A részletek gazdagsága, az új év szerencséje

A csillogó, kövekkel, nagy mintákkal díszített figyelemfelkető kézrevalók, a derekat hangsúlyozó, vagy a csípőn megpihenő keskenyebb, élénk színű övek, a csábos, könyékig érő csipke- és bőrkesztyűk, a hosszú és hangsúlyos nyakláncok együtt és külön-külön is szinte már a klasszikus ünnepi megjelenés részei. Bár itt sem lehet baj abból, ha betartjuk az alapszabályt: a kevesebb néha több. Ha egy kicsit mégis megbolondítanánk az általunk viselt összeállítást, akkor ne feledkezzünk el az idei év egyik sikerdarabjáról, a hajpántról. Ennél a kiegészítőnél szinte mindegy, hogy köves vagy virágos, visszafogott vagy éppen harsány, mindenképpen bájos és játékos külsőt kölcsönöz. És ki tudna nemet mondani egy kis vidámságra egy csillagszórós, konfettifürdős ünnepi estén?

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...