Home / Divat / Az idei szemüvegtrend: jelszó a feltűnés!

Az idei szemüvegtrend: jelszó a feltűnés!

Azt mondják, szemüveget viselni kényelmetlen és egyáltalán nem vonzó. Pedig a megfelelő darabokkal nagyban kiemelhetjük előnyös vonásainkat, sőt, még öltöztetnek is.

 

 

Rockos hatás

 

Az egyik vezető trend a szemüvegek körében azok a fekete keretes, rockos hangulatú kreációk. Vastag szárukat apró csillagok, strasszkövek és különféle minták díszíthetik. Általában szögletes formával rendelkeznek, így a legtöbb arctípushoz remekül passzolnak. A vagány szemüvegek nagy népszerűsítője a Gucci, aki a 2012-es őszi kampányát is erre építi.

 

 Műanyag keret

 

Már nemcsak a kisgyerekek arcán látni színes, műanyag kerettel rendelkező szemüveget, hanem egyre több, divatot kedvelő felnőtten is! Minél vastagabb és minél élénkebb, feltűnőbb árnyalatban pompázik, annál jobb, viszont vigyázni kell velük, ugyanis nem minden ruhához passzolnak, ezért aki teheti, az szerezzen be többféle színben!

 

Cicaszemüveg

 

Nem mondunk nagyot, ha azt állítjuk, hogy az ötvenes éveket idéző cicaszemüveg idén a legnagyobb divatnak számít, és nem csupán a napszemüvegek között. Fekete kerettel vadmacska temperamentumú titkárnő szerepében tetszeleghetünk, viszont ha vörös, vagy piros színűt választunk, akkor ne lepődjünk meg, hogy minden szem ránk fog majd szegeződni- persze a jó értelemben.

Nagypapa szemüvege

 

A vastag keretes, nagy, szögletes és barnás árnyalatú darabokat általában az idős férfiakon látni, viszont manapság sok művészlelkű és trendi nőt megihletett. Igazán vagány és laza kinézetet kölcsönöz, amit inkább lezserebb öltözékkel kombináljunk, tökéletesebbé téve így az összhatást. Kicsit férfias viselet, ezért a fiúsabb nőkön mutat a legjobban.

 

 

Amit mellőzz egy ideig

 

A keret nélküli szemüvegek divatja egy időre háttérbe szorul, mivel helyüket felváltották a feltűnőbb darabok. Ez persze nem jelenti azt, hogy a fiók mélyén pihenjen kedvenc, alig látható okulárénk, hanem csupán annyit, hogy ha pénztárcánk engedi, szerezzünk be mellé egy trendi kreációt is- amellyel a legunalmasabb öltözéket is remekül feldobhatjuk!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...