Home / Autó-Motor / Autó / Aston Martin babakocsi ügynökpalántáknak

Aston Martin babakocsi ügynökpalántáknak

A Porsche után az Aston Martin is piacra dobta első babakocsijait a legmenőbb ügynökgyerekeknek.

Az Aston Martin gyártói úgy gondolták, a férfiak mellett ezentúl a nők kedvére is tesznek, így a Silver Cross-szal karöltve megalkották az első luxus babakocsijukat. Természetesen a 007-es ügynökpalántáknak a legjobbat szánták, így extra puha bőr üléshuzattal és fogantyúval, légrugókkal és természetesen alufelnikkel tették még stílusosabbá. Így nem csak a benne ülő baba, hanem a büszke szülők is élvezhetik a mindennapi levegőzést, ugyanis ezekkel az extrákkal nincs az a rossz és göröngyös útszakasz, amin ez a járgány ne tudna háborítatlanul és észrevehetetlenül átsiklani. Persze ha mindez még nem lenne elég, több helyen is –a négy keréken, az ülésein és az alvázán (!) – megtalálható rajta a jól ismert Aston Martin logó.

És hogy mégis mennyit kóstál ez a babakocsi? 2000 fontot, azaz közel 700.000 Ft-ot! Ha valaki úgy érzi, gyermeke sokkal jobban érezné magát egy ilyenben, akkor az a Harrods áruházban szerezheti be- persze csak akkor ha még talál, ugyanis csupán 800 darabot dobtak belőle piacra, és már most várólista van rájuk!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...