Home / Divat / A tökéletes nyaklánc növénymániásoknak

A tökéletes nyaklánc növénymániásoknak

Bár külföldi oldalak még régóta adnak home made tippeket arra, hogyan lehet egy komplett virágoskertet hordani a nyakukban, most végre az ékszerkészítők is felfigyeltek  az új őrületre.

 

 

Manapság már nem nehéz ékszerkülönlegességekbe botlani, így szinte már fel sem tűnik, ha valami extrémebb darabbal találkozunk, azonban arra bizonyára mindenki felkapja a fejét, ha egy szembejövő nyakában magát a természetet látja.

Even Lentz, a kirándulás megszállottja – és nem mellesleg profi tervező- egy erdei kirándulás alkalmával elhatározta, hogy akkor is szeretné a közelében tudni a természetet, amikor épp egy betondzsungelben jár. Így jött az ötlet, hogy mi lenne, ha olyan ékszereket készítene, melyeket mutatós medál helyett egy kicsiny vázában, vagy tárolóban lévő növény díszítene. Persze már sok tervezőt megihlettek különböző virágok, ám Even Lentz valódiakkal szerette volna feldobni alkotásait.

 

Az elhatározást tett követte, és rövid időn belül elkészítette első virágokkal, fűvel, mohákkal tarkított ékszereit. A növények szárított állapotban kerültek a kis fa tartókba, így sem vágni, sem locsolni nem kell, ráadásul még el sem hervadnak. A tervező egy nyilatkozatában elárulta, mindenképp olyat szeretett volna létrehozni, hogy úgy alkosson, hogy közben ne  pusztítson, így természetbarát és újrahasznosítható anyagokban gondolkodott- éppen ezért a tartókat is dióból és ecetből álló agyaggal festette meg.

A különleges kreációk a tervező honlapján rendelhetőek meg 38-42 dollár értékben.

 

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...