Home / Divat / A stílus: NaraCamicie

A stílus: NaraCamicie

Nem találkoztam még olyan emberrel, aki ne szerette volna az olasz konyhát vagy a temperamentumukat, a nyelvet, a tengerpartot, esetleg a zenét, de ha ezek közül egyiket sem, az olasz divatnak senki sem tud ellenállni.
Az olasz stílus titkát – bár sokan megpróbálták – ez idáig nem sikerült megfejteni. A vérbeli trendmániások éppen ezért nem riadnak vissza attól sem, hogy a legújabb darabokért egészen Milánóig menjenek. Pedig már itthon is hozzájuthatunk egyedi, igényes és valóban stílusos, eredeti olasz felsőruházathoz. S jó hír az erősebb nem képviselőinek, hogy – a NaraCamicie márkával – ezúttal főként rájuk gondoltak. Merthogy egy ingüzletről van szó. Aki szereti a különleges ingeket – és a viselőjüket megillető bókokat –, az ebből az üzletből biztosan nem távozik üres kézzel.


De, hogyan is került az olasz cég Budapestre?

1984-ben Walter Annaratone – milánói kiskereskedő családból származó vállalkozó – megálmodott egy olyan minőséget képviselő ingüzlethálózatot, amely a nemzetközi piacon is kiemelkedő helyet foglalhat el. Milánóban nyílt meg az első NARACAMICIE üzlet, elindítva a márka terjedését és világsikerét. Napjainkban a NaraCamicie már szinte minden jelentősebb nagyvárosban megtalálható, tengeren innen és túl. Budapesten a közelmúltban nyílt három üzlet szolgálja ki az igényes, divatkövető vásárlóközönséget. Népszerűségük a különleges és egyedi – csak erre a márkára jellemző – szabásvonalaknak, a minőségi anyagoknak, a kifinomult stílusnak, a káprázatos színvilágnak, az ötletes gallérmegoldásoknak, a széles méretválasztéknak (női 34–46-os, férfi XS–XXL méretig) és nem utolsósorban a személyre szóló kiszolgálásnak köszönhető. A szériák limitáltak, így garantálva van, hogy a választott darab nem fog szembejönni az utcán. Számos ing vasaláskönnyített anyagból készül, találhatunk úgynevezett páros modelleket: férfi és női ingeket ugyanabból az anyagból, és a molettebb hölgyeknek is kínálnak felsőruházatot – mégpedig egyedülállóa módon, normál ujjhosszal, de szélesebb szabással.
A tavaszi/nyári kollekciót gazdag színvilág, egyediség, finom anyagok és kifogástalan szabásvonal jellemzi.

S ha ez kis ízelítő kevésnek bizonyul, látogasson el a honlapra  NaraCamicie, vagy keresse a facebookon: NaraCamicie-Budapest

Vigyázat, függővé tesz!

Üzletlista:

Andrássy út
Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 27.
Telefon: (+36) 20 298-1412

Aréna Plaza
Cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 9. I. emelet
Telefonszám: (+36) 70 389-1970

Mammut I.
Cím: 1024 Budapest, 
Lövőház utca 2-6. magasföldszint
Telefon: (+36) 20 401-1079

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...