Home / Divat / A stílus jegyében: karbonszálas névjegykártya

A stílus jegyében: karbonszálas névjegykártya

Ha igazán mély benyomást szeretnénk tenni üzleti partnerünkre, akkor érdemes ilyen névjegykártyát csúsztatnunk neki.

 

Bár manapság a mobiltelefonok révén akár már néhány gombnyomással át tudunk küldeni egy komplett telefonkönyv bejegyzést, azért még mindig sokkal elegánsabb és adott esetben célravezetőbb a jó öreg névjegykártya cserénél maradni. Névjegykártyából pedig rengeteg féle és fajta rendelhető: van aki a színes és hivalkodó verziókat szereti, mások a letisztult és egyszerű variánsoknak szavaz bizalmat, egy viszont a legtöbb esetben állandó, még pedig az alapanyag.

 

Igen, így van ez, hiszen a jelenleg használatban lévő névjegykártyák gyakorlatilag 99 százaléka papírból készült, hiszen ugyebár ez a legegyszerűbb és egyben legolcsóbb megoldás. De mi van akkor, ha már e tekintetben is ki szeretnénk fejezni a saját egyéniségünket? Semmi gond, a megoldás igen is létezik!

 

A Cardissimo nevezetű cég kínálatában ugyanis nemrégiben felbukkantak azok az első névjegykártyák, mely ugyanabból a rendkívül ellenálló és szuperkönnyű anyagból készültek, melyeket a sportkocsik, a repülőgépek és a sportszerek esetében is előszeretettel használnak a gyártók. Ez pedig nem más, mint a karbonszál.

 

Bár elsőre talán úgy tűnhet, hogy ezek a termékek csak karbon mintázatú papír kártyák, a valóságban ténylegesen karbonszálból készülnek. A karbonszálas lapokból speciális lézeres technológiával kivágott névjegykártyák 55×85 milliméteres mérettel rendelkeznek és 30 dolláros, vagyis átszámítva közel 7 ezer forintos darabáron kaphatóak. Ráadásul remekül passzol hozzájuk a karbonszálas névjegykártya tartó: a 62x100x8 milliméteres készség ára 300 dollár, vagyis megközelítőleg 70 ezer forint.

 

Tekintse meg

nap

Így válaszd ki a tökéletes napszemüveget

Tévhit, hogy télen nem kell védened a szemed a káros napsugarak ellen. A nap ugyanúgy ...