Home / Divat / A misztikus kelet divatja

A misztikus kelet divatja

A keleties, főleg az indiai ruhák és kiegészítők divatját éljük, de nem is háborgunk miatta, hiszen kényelmesek, szexisek és igazán vonzóak lehetünk bennük.

 

Napjainkban a nyugati kultúrát egyre inkább ellepik a keleti szemléletmódok, a keleti életstílus, a keleti lakberendezés, no meg persze a keleti ruhák. Nem véletlen, hisz’ igazán vonzódunk a finom, természetes anyagaikhoz, a szellősebb kreációkhoz, a vidám színekhez, valamint a feltűnő, egyedi ékszerekhez. Hogy mégis miképp tudjuk belecsempészni öltözködésünkbe ezt a különleges stílust?

 

Szexis, és kényelmes

 

Ritka párosítás, de valóban így van: az indai ruhák meglehetősen nagy hangsúlyt fektetnek a nőiesség kiemelésére, viszont ezeket lágy esésű, vékonyabb anyagokkal oldják meg, nem pedig testhez tapadó kreációkkal. Persze náluk is találhatóak feszülős modellek, de nem az a preferált viselet. Szeretik az egyberuhákat, illetve a szoknyákat, amik majdnem mindig élénk színekben pompáznak. Leggyakrabban a piros, a narancssárga, a citrom, valamint az arany fordul elő, ezzel még fenségesebbé, előkelőbbé téve az egész megjelenést.

 

 

Sokak szerint már-már giccsesbe hajlik, de jellemző rájuk a ruhák díszítése, amit általában gyöngyökkel, strasszokkal oldanak meg, melyek igazán passzolnak a finom, selymes anyagokhoz. Amennyiben hagyományhű viseletet szeretnénk, akkor szerezzünk be nagyobb kendőket, melyeket különböző mód magunk köré tekerhetünk, de ha modernebb kinézetre vágyunk, akkor elég, ha feltűnő ékszereket használunk kiegészítésként.

 

 

Kiegészítők

 

Az indiai stílust a meseszép ékszerek teszik még különlegesebbé. Ne legyünk szerények, és válasszunk minél nagyobb, minél feltűnőbb darabokat! A sárga arany, és az ahhoz hasonló anyagok a legdivatosabbak náluk, melyeket gyakran drágakövekkel ékesítenek.

A fülbevalók hosszan lelógnak, némely esetben olyannyira, hogy azok a vállalat súrolják. Itt nem érvényes a kevesebb több szabály, ha valódi indiai kinézetre vágyunk, akkor aggassunk magadra minél több ékszert- de persze csak annyit, amennyiben még jó érezzük magunkat!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...