Home / Divat / A legtutibb farmerek az őszre

A legtutibb farmerek az őszre

Mióta megjelent a farmer a divat világában, azóta töretlen népszerűséggel hódít. Lássuk, melyek a legdivatosabbak az idén!

 

Szinte nincs is olyan nő – vagy férfi-, akinek ne lapulna legalább egy farmernadrág a ruhás szekrényében. Ez nem is meglepő, hiszen igazán praktikus, mivel alakot formál, öltöztet, és persze melegít. Minden alkalomra kitűnő választás, és szerencsére nem csupán a nádszálkarcsúak, hanem a molettebbek is megtalálhatják a hozzájuk illő darabot, ugyanis mindenféle méretben és fazonban megtalálhatóak a boltok polcain. Hogy mégis melyek a legdivatosabbak?

 

Sötétkék „skinny” farmer

 

Tökéletes választás mind munkába, mind egy esti randira egy sötétkék tónusú feszülős farmer. Kényelmes és szexis viselet, amihez szinte bármit felvehetünk, kezdve a visszafogott fehér blúztól, a nőies, kivágott felsőn át, egészen a vagány bőrdzsekiig. Amennyiben nem fordult még hűvösebbre az időjárás, legging-ben is beszerezhetjük, így valamelyest komfortosabban érezhetjük magunkat a melegebb napokon.

 

Őszi mintákban

 

Már régebben is megjelentek különböző mintákban pompázó farmerek, ám eddig nem lett átütő siker, egészen mostanáig! Ugyanis az őszi, lehulló falevelekre emlékeztető nyomatok igazán divatosak lesznek a farmerek világában is. Ha kicsit extrémebb külsőre vágyunk, akkor beszerezhetjük ezeket a darabokat színes változatban is, például az manapság felkapott bordó-fekete párosban. Igaz, nem kifejezetten munkahelyi viselet, viszont egy délutáni városnézéshez kiváló választás, azonban ügyelni kell arra, hogy ne kombináljuk túl feltűnő felsőrésszel!

 

 

Akár a bőr

 

A bőr cuccok igazán divatosak lesznek az ősztől, viszont sokan vannak, akik meglehetősen kényelmetlennek találják őket. Számukra ideális megoldást jelent a bőrrel bevont farmer, amelyben ötvöződik a bőr vagánysága és a sztreccses farmer kényelme. Nappalra leginkább fekete színben ajánlott, viszont bulikba nyugodtan válasszunk például piros árnyalatban, csinos magassarkúval, és pár bőr karkötővel kombinálva!

 

 

A kényelmes

 

Mindenkinél lapul otthon egy olyan farmernadrág, amelyet akkor vesz fel, ha kényelmes öltözékre vágyik. Kicsit kopott, kicsit túlhordott, kicsit szakadt, viszont akár sportolni is tudnánk benne, annyira könnyed és laza. Ezért piacra dobták az olyan vintage ihletésű darabokat, melyek ezekre az elnyűtt nadrágokra emlékeztetnek- de természetesen tökéletes minőségben, így jó pár évig biztosan hordhatjuk.

 

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...