Home / Divat / A legszebb divathotelek

A legszebb divathotelek

Szeptember 5.-én indult a New York-i divathét. Az esemény tiszteletére a Tripadvisor nevű utazási oldal összeállított egy listát 10 hotelről, melyek nagy hangsúlyt fektetnek az elegáns, divatos berendezésre és ennek összeállítására.

Íme, néhány hotel a világ minden tájáról, melyek készen állnak premier plánban hozni a kifutót…

 

armani-hotel

Armani hotel, Dubai

A Burj Khalifában (a világ legmagasabb épületében) található az Armani hotel, a maga 160 szobájával melyet Giorgio Armani tervezett. A lakosztályokban Armani nevével fémjelzett bútorok találhatóak, mely berendezés kör alakú bejáratokkal, privát étkezőkkel és őrülten jó kilátással teljesedik ki. Mindezt, ,csupán’ 550 $/ éjszakáért élvezhetjük.

 

claridge-hotel

Claridge’s, London

London városában található szálloda a Diane von Furstenberg által tervezett ‘Grand Piano’ nevezetű lakosztályáról híres. A berendezés az élénk, vibráló színek segítségével alkotott dekoráción, a plüss bútorzaton és az állatmintákon keresztül tiszteleg a tervező előtt. Amennyiben itt szeretnénk eltölteni egy éjszakát, megtehetjük 6.500 $-ért/éjszaka.

 

plaza-hotel

Pláza hotel, New York

Ki ne szeretne úgy élni akár Eloise (a híres gyerekkönyv-sorozat hat éves hősnője ) a Plázában?
Betsy Johnson megalkotta az ,Eloise’ nevezetű lakosztályt, újrateremtve a hotel valamikori híres lakóját. A vendégek ráadásul ,Eloise, kísérettel élvezhetik otttartózkodásukat. Ára 995 dollár/ éjszaka.

 

Missoni-hotel

Missoni hotel, Edinburgh

Rosita Missoni által inspirált 5 csillagos, 135 szobás hotel.

Mindenik lakosztály és szoba Nespresso masinával, LCD televízióval és egyéb érdekességekkel van felszerelve. Ebben a különleges lakosztályban Missoni köntösök, vásznak és az olasz divatház egyéb termékei állnak a vendégek rendelkezésére. Mindez 250 $/ éjszaka.

 

palazzo

Palazzo Versace, Ausztrália

A Gianna Versace által tervezett, Ausztrália Aranypartján található Palazzo Versace jellemzője a végletekig sűrített Versace hangulat: díszes mozaikok, márványpadlók, rengeteg színes és arany részletezés. 315 $-tól/ éjszaka.

 

round-hill-hotel

Round Hill Hotel & Villas, Jamaica

A Round Hill Hotel and Villas-ban található, Ralph Lauren által átformált Ananász ház, kék és rózsaszín színárnyalatai, székesegyházak mennyezetére emléketető falai, négyoszlopos mahagóni ágyai, a kádak és vízesést imitáló zuhanyzói mind-mind kiemelik tervezőjük klasszikus amerikai stílusát. 229$/éjszaka.

 

Schlosshotel

Schlosshotel Im Grunewald, Németország

A szóban forgó szálloda 1990-es évekbeli tatarozásának terveiben Karl Lagerfeld segédkezett és alkotta meg egyben a Grunewald lakosztályt. Kényelmes, túlméretezett ágy; romantikus, art deco stílusban megépített fürdőszoba (fehér márványpadlóval kiegészülve) és pompás rálátás a birtok kertjeire: mindössze 2.700 dollárért élvezhetik mindezt az ide látogatók.

 

breakers

The Breakers, Plam beach, Florida

Ez a mediterrán beütésű üdülőhely, mely 140 hektáron fekszik az óceánparton, a Badgley és Mischa tervezőpáros által létrehozott, Imperial Designer Suite, stílusnak ad otthont. Az egy hálószobás lakosztályt egy privát nappali és nem kevesebb, mint öt erkély alkot, melyek mindegyike elkápráztató rálátást nyújt az óceánra. A lakosztályok ára 2500 $ – 6700 $/éjszakáig terjed.

 

tortuga

Tortuga Bay Hotel Puntacana Resort & Club, Dominikai Köztársaság

A híres tervező, Oscar de la Renta 13 tengerparti villát alkotott a Punta Cana-i üdülőhelyen, egytől egyig ellátva Frette ágyneművel (olasz luxuságyneműket gyártó cég), főzőfülkével, korallkőből készült fürdőszobával és erkéllyel. 568 $-tól/ éjszaka.

 

regis-hotel


St. Regis, New York

A magas szintű luxusra vágyó látogatók a “Dior” és “Tiffany” lakosztályokban lazíthatnak melyek kifejezetten a tervezők legértékesebb darabjait hivatottak felülmúlni.

A lakosztály szolgáltatásai érkezéskor ingyen pezsgőt, az adott tervezők bemutatótermeibe való vásárlói belepő kártyát és egy, a nap 24 órájában rendelkezésre álló komornyikot foglalnak magukba. 10.000 $/éjszakától.

Forrás:

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...