Home / Divat / A kánikula alapdarabjai: forrónadrágok

A kánikula alapdarabjai: forrónadrágok

Keveset takar, kényelmes, szexis, ráadásul elviselhetőbbé teszi a nagy hőséget a nyári kánikulában. Vigyázat, csakis tökéletes alakkal!

 

A forrónadrágokat vagy valaki imádja, vagy pedig gyűlöli. Ha azt gondoltad, az igazán rövid nadrágok ideje lejárt, nagyon is tévedsz, ugyanis a meleg hónapok egyik fő darabja. Sokan tartanak tőlük, ami valljuk be, nem meglepő, hiszen csak keveseknek áll jól. Viszont akiken jól mutat, ne habozzanak, bátran mutassák meg hosszú és formás lábaikat! Ilyen öltözékkel biztosan nem maradnak észrevétlenek!

 

Hogy idén miben térnek el a forrónadrágok az eddigiektől? A legszembetűnőbb különbség az, hogy az elmúlt években a csípőnadrágok kialakítását követték, viszont most a dizájnerek új irányba mentek el, és magas derekú fazonokat kreáltak, melyek lényegesen elegánsabbá varázsolják a kinézetet. Anyagválasztás tekintetében a farmer mintha kissé háttérbe került volna- bár nem tűnt el-, és a szatén, selyem, valamint a sztreccses anyagok lettek a preferáltak, melyeket különböző mintákkal, esetleg strasszokkal, flitterekkel díszítettek.

 

 

Hogyan, mivel hordjuk?

 

Mint már említettük, ezek a divatos nadrágok sajnos nem mindenkin állnak jól, ezért azok, akik némi túlsúllyal rendelkeznek – főleg a lábukon-, azok inkább mellőzzék ezt a viseletet! Viszont amennyiben tökéletes futóművekkel áldott meg minket az ég, akkor a következőket érdemes betartanunk:

 

-a forrónadrágok leginkább a hosszú lábakon mutatnak jól, ezért ha alacsonyabb vagy, hordj hozzá magassarkút! Ezzel egyrészt megnyújthatod, másrészt sokkal formásabbá teheted a vádlidat!

-amennyiben nem szeretnénk közönséges benyomást kelteni, elég, ha csak a lábainkat mutogatjuk! Felsőrész gyanánt húzzunk fel egy könnyű anyagból készült blúzt, ezzel ellensúlyozhatjuk a túl szexi kinézetet. Tökéletes munkahelyi viselet lehet így!

-bármennyire is érdekes, a Vogue szerint remekül kombinálható az őszi kötött pulóvereinkkel, bár ez a megoldás inkább a hűvösebb, esti sétákon alkalmazható, ugyanis a 400C-os hőségben valószínűleg nem fogjuk szívesen viselni- még akkor sem, ha a Vogue tanácsolja…

-hogy kiemeljük gyönyörű alakunkat, válasszunk a nadrághoz egy divatos, vastagabb övet, mellyel még inkább kiemelhetjük fantasztikus alakunkat!

 

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...