Home / Best of / Vezeték nélküli lejátszó – Sonos

Vezeték nélküli lejátszó – Sonos

A ZonePlayer 120 egy beépített erősítőt tartalmazó, kompakt és kényelmes vezeték nélküli lejátszó. Korszerű digitális erősítőjével a ZonePlayer 120-at bárhol elhelyezhetjük, ahol csak zenét szeretnénk hallgatni – a hálószobában, a fürdőben, akár a teraszon is. Csak be kell dugni a konnektorba, hozzá kötni a kiválasztott hangszórókat – például a Q Acoustics 2010-et – és a helyiség máris megtelik zenével. A kimagaslóan nagy hatótávolság miatt a zenerajongóknak a ház egyetlen pontján sem kell lemondani a változatos muzsikáról. A ZonePlayer design-ja kompakt és elegáns, így nyugodtan elrejthetjük vagy elöl is hagyhatjuk, hogy mindenki lássa.

http://youtu.be/ZV31ZX68Ygk

A beépített sztereó erősítő csatornánként 55 wattot biztosít, búgástól és recsegéstől mentes, tiszta hangon. Nincs szükség tehát külön hangrendszerre vagy erősítőre, csupán egy pár hangszóróra. A ZonePlayer beállítása igazán könnyű: nem kell bekábelezni a lakást, és bonyolult beállításokat sem kell végrehajtani. Sonos hangrendszerünk egyik összetevőjét csatlakoztassuk a meglévő routerünkhöz, és a többi egység már vezeték nélkül működik.

A ZonePlayer 120 révén gazdag zenei kínálat érhető el. Az otthoni számítógépeken és külső meghajtókon tárolt zene, internetes rádiók és zeneszolgáltatások, illetve külső hangforrások (MP3 lejátszó, magnó) mind megszólaltathatók vele. A zene kiválasztása és vezérlése gyerekjáték a Sonos Controller segítségével. A Controller háromféle formában érhető el: az érintőképernyős, vezeték nélküli Sonos Controller 200 készülékkel, az iPhone-ra vagy iPod touch-ra telepíthető ingyenes szoftverrel, illetve a hálózathoz csatlakozó számítógépeken futó programmal. Bővebben:::

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...