Home / Best of / Titán és üveg az új luxusmobilon

Titán és üveg az új luxusmobilon

Az abszolút minőségi mobiltelefonjairól ismert Gresso most ismét hallat magáról.

 

A hullámokat igen komoly tempóval szelő speedboatok ihlették azt a vadonatúj mobiltelefont, melyről a Gresso most lerántotta a leplet. A Gresso Avantgarde Regal Black névre keresztelt készülék és a szupergyors yachtok között azonban nemcsak formai hasonlóság, hanem minőségi párhuzam is vonható.

 

A készülékházat egyetlen titán tömbből alakítja ki a gyártó, még pedig szuperpontos gyártási technológiák segítségével. Érdekesség, hogy a titán tömb megmunkálását követően az eredeti anyagmennyiségnek csupán 9 százaléka hasznosul, vagyis a gyártó abszolút nem spórol. A telefon fekete felülete egyes helyeken érdesített felületű, hogy a mobil még véletlenül se csússzon ki a kezünkből, más helyeken pedig fényesen csillogó, természetesen az eleganciát fokozandó.

 

 

A 121 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 12 milliméter vastag Gresso Avantgarde Regal Black egész pontosan 130 grammot nyom a mérlegen. Érdekesség, hogy oldalán ott figyel az egyedi sorozatszám, mely arra hivatott felhívni a figyelmet, hogy ebből a Series 40 szoftveres készülékből bizony nem sok példány készül: a limitált modell mindössze 333 alkalommal talál majd gazdára. A technikai specifikációk tekintetében említést érdemel többek közt a háromnormás GSM modul, a GPRS/EDGE adatátvitel, a Bluetooth 2.0, a 2 megapixeles kamera, illetve a microSD memóriakártyás bővíthetőség.

 

A többek közt kristályüveget is felvonultató, unibody vázas luxusmobil a hivatalos Gresso márkakereskedésekben lesz kapható, még pedig 5000 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 1,1 millió forintos áron.

Tekintse meg

Lányos apák

Lányos apák 10 parancsolata, mondanom se kell, hogy röhögőgörcs

1. A leány gyermek élete végéig szűz marad, akkor is, ha felnőtt korában családot alapít. ...