Home / Best of / Sikeres emberek őrült reggeli titkai

Sikeres emberek őrült reggeli titkai

A Huffington post összegyűjtötte a gazdag és híres emberek furcsa reggeli szokásait. Mindegyikük azt állítja, hogy az ébredés utáni percekben minden nap ugyanazt csinálják, és ez nagyban hozzájárul a sikereikhez. Kiválogattuk Nektek az öt legérdekesebb őrült szokást a sztárok világából.

Gwyneth Paltrow az elmúlt években az egészség szobra lett. Bár nem tartja magát korán kelő típusnak képes minden reggel 4:30-kor felkelni, hogy gyakorolja a jógás ászanáit.

Gwyneth-Paltrow

 

Barack Obama is testedzéssel indítja a napot. még reggeli előtt lemegy a konditerembe, hogy 8:30-ra már fitten érkezzen a hivatalba, hogy irányítsa az Egyesült Államokat.

president_official_portrait_hires

A First Lady, Michelle Obama is csatlakozik a férjéhez, csak mivel neki még a gyerekeivel is teendői akadnak, inkább 4:30-kor felkel, hogy nyugodtan áldozhasson a fitnesz oltárán, amíg még mindenki alszik.

8491445521_3a8617c53d_b

A divat királynője, Anna Wintour minden reggel 5:45-től teniszmeccset vív sportpartnerével.

143998067

A világ egyik legbefolyásosabb nője, Oprah Winfrey minden reggel 20 percet meditál, és az estéjét is ugyanígy fejezi be.

Oprah-Winfrey

A siker titka úgy látszik a testi-szellemi frissesség, és valószínűleg igaz a mondás is, hogy aki korán kel, aranyat lel. Legyetek ti is koránkelők a sikerért!

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...