Home / Best of / Piacra kerül az első hajlított OLED TV

Piacra kerül az első hajlított OLED TV

Az LG a jelek szerint tartja magát a korábbi ígéretéhez, és hamarosan megkezdi a maga nemében mindenképpen világelső televízió forgalmazását.

A dél-koreai gyártó az év elején Las Vegasban megrendezett CES szakkiállításon leplezte le legújabb fejlesztését, a megszokottól eltérően nem sík, hanem ívelt kialakítással rendelkező 3D OLED televíziós készüléket. Az LG 55EA9800 típusjelzésű újdonságra mostantól már leadhatók az első előrendelések, melyeknek várhatóan júniusban fog eleget tenni a gyártó.

A nyár elején első körben az LG hazai piacán, vagyis Dél-Koreában lesz kapható a meghökkentő kialakítású TV, ezt követően néhány hónapon belül pedig a nemzetközi forgalmazás is megkezdődik majd. A csúcstechnológiának persze alaposan megkérik az árát, ugyanis a készülék ára mintegy 3,2 millió forint lesz.

 

A rendkívül alacsony fogyasztású és hatalmas kontrasztarányú televízió az IMAX mozivásznakhoz hasonlóan ívelt kialakítású, és ily módon a fejlesztők szerint minden korábbinál kiválóbb háromdimenziós térélményt képes biztosítani. A szénszálas erősítésű keretet kapott designikon vastagsága mindössze 4,3 milliméteres, ehhez pedig ráadásul mindössze 17 kilogrammos tömeg társul.

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...