Home / Best of / Magasba emelték a SportKlub trófeáját a győztesek

Magasba emelték a SportKlub trófeáját a győztesek

Görbicz, Császár és az FTC női kézisei is átvették az elismerést

 

Elfoglalta méltó helyét Császár Gábor polcán a SportKlub legjobb férfi sportolójának járó díja. A válogatott kiválósága csapata, az MKB Veszprém keddi, Orosháza elleni meccse előtt emelhette magasba a trófeát, amit a sportcsatorna szurkolói szavaztak meg a számára.

 

Császár hihetetlenül eredményes évet tudhat maga mögött, hiszen 2012-es szereplésének köszönhetően korábban már “Az év magyar kézilabdázójának” választották. Ezúttal egy közönségdíjat söpörhetett be, hiszen a szakmai zsűri jelölése után a SportKlub nézői döntöttek arról, hogy – szerintük – ki érdemes a leginkább az elismerésre. Az arénában SportKlub műsorvezetője, Szabados Ági nyújtotta át a díjat. Császár Gábor elmondta: nagy öröm számára, hogy a szakmai elismerést követően a közönség is kitüntette.

 

“Nagyon boldog vagyok, hogy én nyertem meg a SportKlub Év Sportembere-díját a férfiak között. Kiváló sportolókkal jelöltek egy kategóriába, ami még értékesebbé teszi számomra ezt a díjat” – reagálta a hírre Császár Gábor.

Görbicz Anita stílusosan, a Győri Audi ETO győztes meccse után, élő adásban vette át az Év Sportembere-díjat Kovács “Kokó” Istvántól. A ceremóniát az amúgy is lelkes szurkolók üdvrivalgása követte. “Csak így tovább, Görbe!” – üzenték a szurkolók és üzeni a SportKlub is.

 

A SportKlub csapata két trófeával látogatta meg az FTC Rail Cargo női kézilabdacsapatának edzését. A hölgyek két kategóriában is győztek: ők lettek az év csapata, valamint a legemlékezetesebb meccsért, a Volgográd elveréséért is díjazták őket. Így már csak Jakabos Zsuzsanna az „Év legnépszerűbb sportolójának” járó díja vár arra, hogy gazdája hazavigye. Zsuzsanna külföldi útja miatt nem vehette át eddig a díjat.

Kovács István már a Híradó kamerái előtt átadta „A legnagyobb tehetség” különdíját Rózsa Csilla golfozónak. A győztesek a kerekegyházi Varga Tanya Konferencia és Szabadidő Központban töltődhetnek fel a következő megmérettetésre.

 

A SportKlub azzal a céllal alapította az Év Sportembere díjat, hogy ezzel is tisztelegjen az előző év főszereplőinek teljesítménye előtt. A kategóriák jelöltjeiről szakmai zsűri, a csatorna szakértői határoztak, a végső döntést azonban a közönség kezébe adták: a szurkolók január 28-a éjfélig szavazhattak kedvencükre.

 

Arról, hogy mit szólt a díjhoz Császár Gábor, bővebben a SportKlub mai MezTelenül című műsorában.

 

 

A SPORTKLUB ÉV SPORTEMBERE-DÍJA EREDMÉNYEI:

 

 

A LEGNAGYOBB TEHETSÉG 2012

 

Rózsa Csilla

 

 

A LEGJOBB FÉRFI SPORTOLÓ 2012

 

1. Császár Gábor

 

2. Gyurta Dániel

 

3. Báder Márton

 

 

A LEGJOBB NŐI SPORTOLÓ 2012

 

1. Görbicz Anita

 

2. Tomori Zsuzsanna

 

3. Risztov Éva

 

 

A LEGJOBB CSAPAT 2012

 

1. FTC-Rail Cargo Hungaria

 

2. Férfi kézilabda-válogatott

 

3. Sapa Fehérvár AV19

 

 

A LEGNÉPSZERŰBB SPORTOLÓ

 

1. Jakabos Zsuzsanna

 

2. Szucsánszki Zita

 

3. Nagy László

 

 

 

A LEGEMLÉKEZETESEBB MÉRKŐZÉS 2012

 

1. FTC-Rail Cargo Hungaria- Dinamo Volgográd KEK-elődöntő 34-26

 

2. FTC-Győr női kézilabda bajnoki döntő második meccse

 

3. Szeged-Veszprém férfi kézilabda bajnoki mérkőzés

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...