Home / Best of / Luxus yacht mini tengeralattjáróval

Luxus yacht mini tengeralattjáróval

Aki ilyen készséget vásárol magának, az bizony nemcsak a víz felett, hanem akár a vízfelszín alatt is könnyű szerrel közlekedhet.

 

A holland Moonen Shipyardnál javában folyik a vállalat mindeddig legnagyobb méretű luxus yachtjának az összeszerelése. A Sofia névre keresztelt hajó hossza a gyártás befejezésekor mintegy 42 méter lesz, vagyis a yacht az eredetileg tervezettnél hosszabb lesz. Ennek oka pedig nem más, mint hogy a hajó hátsó szekciójában egy miniatűr tengeralattjárónak is helyet kellett biztosítani.

 

Ebben a méretkategóriában a Sofia az első olyan luxus yacht, mely többek közt egy három személy befogadására alkalmas tengeralattjárót is képes magával vinni. Amennyiben a tulajdonos úgy dönt, két társával egyszerűen csak beül a tengeralattjáróba, melyet egy speciális szerkezet a vízre bocsájt, és máris kezdődhet a maximum 100 méteres mélységig tartó merülés.

 

A René van der Velden Design által tervezett és a Stolk Marimecs által a vízi használatra felkészített yacht három szinten összesen tíz személynek biztosít abszolút luxus minőségű szállást, ezenkívül pedig a legalsó szinten természetesen a hét fős legénységnek is jut alvóhely. A medencével is ellátott hajó teljes világítása LED-alapú, vagyis igen hatékony működésű, ezenkívül pedig Samsung Smart LED TV-ket is találunk a fedélzeten szép számmal. A szobákban a világítás, a légkondicionálás, illetve az aktuálisan játszott zene, vagy videó iPad tablet masinák segítségével kezelhető. A Sofiát várhatóan valamikor ősszel veheti majd át leendő tulajdonosa.

 

Tekintse meg

no

Női hiszékenység kontra férfi hiszékenység

Az örök kérdés, a megválaszolhatatlan dilemma, az abszolút rizikófaktor. Nők kontra férfiak, ezúttal a hiszékenység ...