Home / Best of / Luxus yacht mini tengeralattjáróval

Luxus yacht mini tengeralattjáróval

Aki ilyen készséget vásárol magának, az bizony nemcsak a víz felett, hanem akár a vízfelszín alatt is könnyű szerrel közlekedhet.

 

A holland Moonen Shipyardnál javában folyik a vállalat mindeddig legnagyobb méretű luxus yachtjának az összeszerelése. A Sofia névre keresztelt hajó hossza a gyártás befejezésekor mintegy 42 méter lesz, vagyis a yacht az eredetileg tervezettnél hosszabb lesz. Ennek oka pedig nem más, mint hogy a hajó hátsó szekciójában egy miniatűr tengeralattjárónak is helyet kellett biztosítani.

 

Ebben a méretkategóriában a Sofia az első olyan luxus yacht, mely többek közt egy három személy befogadására alkalmas tengeralattjárót is képes magával vinni. Amennyiben a tulajdonos úgy dönt, két társával egyszerűen csak beül a tengeralattjáróba, melyet egy speciális szerkezet a vízre bocsájt, és máris kezdődhet a maximum 100 méteres mélységig tartó merülés.

 

A René van der Velden Design által tervezett és a Stolk Marimecs által a vízi használatra felkészített yacht három szinten összesen tíz személynek biztosít abszolút luxus minőségű szállást, ezenkívül pedig a legalsó szinten természetesen a hét fős legénységnek is jut alvóhely. A medencével is ellátott hajó teljes világítása LED-alapú, vagyis igen hatékony működésű, ezenkívül pedig Samsung Smart LED TV-ket is találunk a fedélzeten szép számmal. A szobákban a világítás, a légkondicionálás, illetve az aktuálisan játszott zene, vagy videó iPad tablet masinák segítségével kezelhető. A Sofiát várhatóan valamikor ősszel veheti majd át leendő tulajdonosa.

 

Tekintse meg

doki

Jóképű dokiért és cuki kutyájáért bolondul az internet

Dr. Mike és Roxy hurrikánként csapott le az internetre, mi pedig egyáltalán nem csodálkozunk ezen, ...